Adverteren - samenwerking

Wil je graag adverteren of samenwerken met ons, dat kan. Wij hebben een heel groot bereik, wat specifiek opzoek is naar tuinmeubelen en tuinmeubel accessoires. Dit biedt zeer goede mogelijkheden ter promotie van jouw producten en of diensten.

Voor elk budget is er iets

Afhankelijk wat je wensen zijn en welk budget er voor beschikbaar is, kunnen wij een promotie opzetten. Wij hebben heel veel kanalen waarop wij zichtbaar zijn. Afhankelijk welke kanalen je wilt inzetten, hoe breed en proactief/ intensief jij dit wilt, zal mede het kostenplaatje bepalen.

Enkele voorbeelden

Wij staan ook open voor andere suggesties. Hieronder zijn slechts enkele voorbeelden:

  • - Je producten plaatsen in onze shop.
  • - Je dienst verkopen bij onze producten.
  • - Marketing op 1 of meer van onze (marketing) kanalen.
    .

Bovenstaande punten gaan altijd samen met een marketing budget en eventueel een % van de verkoop. Dit doen wij eigenlijk altijd, aangezien mensen eerst moeten weten dat ze dit bij ons kunnen vinden/ krijgen/ kopen. Wij zullen hierin ook een bijdragen leveren, waarbij het een win - win situatie is.

Tijdsduur

Afhankelijk wat jullie wensen zijn en onze ervaringen, zal er een minimale tijdsduur afgesproken worden. In die periode analyseren wij het succes. Hierna wordt alles opnieuw overwogen, om de samenwerking/ promotie door te zetten/ aan te passen of stop te zetten.

Samenwerkingen

Samenwerkingen doen wij ook, mits dit voor beide partijen interessant is. Wij krijgen veel aanvragen binnen voor samenwerkingen, waarbij het advies is om het wel concreet en interessant te maken voor ons, jezelf en de consument.

Aanvraag indienen

Hieronder vind je een contactformulier. Vul deze zo compleet mogelijk in, zodat wij een goed beeld hebben wat jij wilt met ons. Mocht het formulier niet voldoende zijn, geef het aan in het tekstveld. Per mail, whats app of telefoon kan het dan verder toegelicht worden.