Bestelling volgen

U wilt graag een track & trace ontvangen, zodat u uw bestelling kunt volgen. Dit is niet altijd mogelijk helaas. Bij de kleine pakketten vaak wel, maar bij grote pakketten zal in de meeste gevallen de transporteur contact met u opnemen. Zij berichten u vaak per mail, sms of bellen u op, om de bezorgafspraak met u af te stemmen. Daarbij geldt, afspraak is afspraak en kunt u de chauffeur niet volgen.

Controleer vooraf uw spamm mailbox en voicemail

Belangrijk voor u contact opneemt met ons. Controleer uw spamm mailbox, check uw voice mail en/of bel gemiste oproepen terug.

Ik heb meerdere producten besteld

Heeft u meerdere producten besteld, dan is de kans aanwezig dat u meerdere zendingen ontvangt, van verschillende transporteurs, op verschillende dagen. Op de product pagina van ieder product, staat aangegeven wat de verwachte bezorgtijd is.

Wanneer krijg ik bericht?

Uiterlijk op de uiterste bezorgdatum die vermeld staat op de productpagina. Als voorbeeld: bezorgdtijd is: 1 - 3 werkdagen en u besteld maandagochtend, dan is de 1e werkdag dinsdag, de 2e woensdag en donderdag de 3e dag. Donderdag hoort u dan uiterlijk iets te horen of te ontvangen over uw bezorging.

Uiterste bezorgdatum is voorbij en heb niks gehoord?

Onze excuses dat u nog niks heeft gehoord. Dit kan verschillende oorzaken hebben. U heeft al uw spamm mailbox, voice mail en gemiste oproepen gecontroleerd? Als dat het geval is, dan graag een melding maken op de pagina: Waar blijft mijn bestellen?

Kleine pakketten 100 x 50 x 50 cm

Producten met een verzendtijd: vóór 12:00 of vóór 23:30 besteld de volgende dag in huis, worden over het algemeen per pakketpost verstuurd. Denk aan een PostNL, DHL, DPD, GLS, FedEx of UPS. U ontvangt dan in uw mailbox een track trace code of opvolging over uw bestelling. Houd uw spamm mailbox ook in de gaten. 

Overige grote producten

Die worden altijd met een externe transportpartner verstuurd. Zij zullen u per mail, sms of per telefoon proberen te contacten. Houd uw spamm mailbox ook in de gaten, bel gemiste telefoon gesprekken terug en luister uw voice mail af.

Bezorgen op 1 specifieke dag of tijdstip

De planning van de transporteur maken wij zelf niet, maar wij kunnen wel voorkeuren doorgeven, waarbij ze hier rekening mee proberen te houden. Dit wilt niet zeggen, dat dit ook altijd gaat lukken. Mocht dit belangrijk zijn, dan moet je dit altijd vooraf duidelijk aangeven bij ons. 

- Als u nog niet heeft besteld, geef het dan hier door KLIK HIER.

- Als u al wel heeft besteld: KLIK HIER. Het u al bericht van de transporteur? Neem dan direct zelf contact op, met de transporteur.

Specifiek op 1 dag

Als je ruim vooraf aangeeft dat je op 1 specifieke dag geleverd wilt krijgen, dan is dit goed te plannen en is hier vaak goed rekening mee te houden. KLIK HIER om ons vooraf hierover te informeren. Wij zullen deze mogelijkheid dan bekijken en bespreken met u. In sommige gevallen zit hier een meerprijs aanvast, dit wordt uiteraard dan vooraf aan u doorgegeven.

Specifiek op 1 tijdvak

Wil je op 1 specifiek tijdstip (bijvoorbeeld 13:00) geleverd willen krijgen, dan zal hier een koerier voor ingeschakeld moeten worden. Wij kunnen dan een koeriers tarief opvragen en aan u voorleggen. Graag uw wensen doorgeven via ons contact formulier: KLIK HIER.

Bezorgingen buiten NL en BE

Alle bestellingen buiten Nederland en België worden voornamelijk georganiseerd door Dachser transport. Wij zullen je berichten zodra het transport ons magazijn verlaat, waarna het enkele dagen daarna bij je bezorgt wordt. Je kunt zelf communiceren met Dachser, als je wilt weten op welke dag er bezorgd gaat worden. Helaas is het niet mogelijk om op 1 specifiek tijdstip of dag te bezorgen. Buitenlandse transporteurs zijn hier niet op ingesteld.