Bestelling wijzigen

U wilt uw bestelling wijzigen, dat is vaak gewoon mogelijk. Daarbij is het de vraag of u het bezorg moment wilt wijzigen, de adresgegevens of de producten die u heeft besteld? Klik hieronder wat het meest van toepassing is op de wijziging die u wilt doorgeven:

Eventuele kosten:

Wij proberen altijd de kosten zo laag mogelijk te houden, echter elke wijziging na bestelling kost ons geld. Als we er optijd bij zijn, zullen wij deze wijzigingen gratis aanbieden en nemen wij deze kosten op ons. Echter als er al bepaalde processen of handelingen uitgevoerd zijn en teruggedraait moeten worden om vervolgens opnieuw in de gewijzigde vorm uitgevoerd moeten worden. Ja dan vragen wij een hele kleine bijdragen, voor deze wijziging.

Kosten voor een wijziging kunnen wij opdelen in 3 categorieën:

  • Administratie.
  • Handeling.
  • Transportkosten.

Mocht je order nog niet verwerkt zijn, dan is je wijziging gratis

Administratie:
Is je order al wel verwerkt, maar nog niet klaargezet/ verwerkt in het magazijn, dan brengen wij een hele kleine bijdragen in rekening. Wat wordt hiervoor gedaan?

Uw aanvraag beoordelen en verwerken in de administratie. Bellen, mailen naar het magazijn en informeren of het product al wel/ niet gepicked is. Aangeven dat er een wijziging is en dat deze details zsm worden doorgestuurd. Data aanpassen in het systeem van het magazijn en van onze transportpartner. Nieuwe pakbonnen aanmaken voor beide partijen en eventuele voorraad wijzigingen doorvoeren. Een behoorlijke grote klus omdat wij per direct alle partijen moeten inlichten. Zoals aangegeven bieden wij dit doorgaans gratis aan, als we optijd zijn. Als dit niet kan, zullen wij de kosten die hieronder staan, in rekening brengen. Dit dekt maar een klein gedeelte van de daadwerkelijke kosten.

  • + € 3,95 bij postpakketten.
  • + € 7,50 bij groot transport.

Handeling:
Is je order al wel klaargezet door het magazijn, maar nog niet geplaatst in de vrachtauto voor verzending. Dan betaal je in ieder geval de administratie kosten + handeling.
Handelingskosten zijn 10% van je order waarde, met een max van € 15,-. Dit dekt maar een klein gedeelte van de daadwerkelijke kosten.

  • Handelingskosten
    • + € 3,95 bij Postpakketten.

    • + € 9,50 bij groot transport.

 

€ 7,50 + € 15,- = € 22,50 is het maximale wat in rekening gebracht kan worden voor de administratie + handelingskosten.

Transportkosten:
Dit is per product en per land verschillend. In Nederland kan dit variëren tussen de € 5,20 voor een postpakket tot € 95,- voor een grote loungeset/ tuinset. KLIK HIER naar het overzicht transportkosten.