Neem contact met ons op

U heeft een vraag en komt graag met ons in contact. Om u zo goed en efficiënt mogelijk te helpen hebben wij een klantenservice pagina opgesteld, met daarin diverse categorieën en onderwerpen. Ga naar klantenservice en klik op de categorie, het onderwerp of de vraag die u wenst/ heeft. Via die pagina kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.3x sneller kunnen werken Uit onderzoek blijft dat ons e-mail team 3x sneller consumenten vragen beantwoord, dan onze telefonische klantenservice team. Dit komt omdat vragen concreter en bondiger geformuleerd worden. Daarbij kan het e-mail verkeer beter gestroomlijnd worden. Uw vraagt komt namelijk binnen via de daarvoor bestemde informatie pagina.

Zo komt uw vraag direct binnen bij een medewerker op de e-mail afdeling, die op dat gebied het meeste weet. Hierdoor krijgt u beter antwoord en kunnen wij ook sneller werken en dus meer mensen helpen in minder tijd.Daarom ons advies om te gaan naar: klantenservice. Kies uw categorie, onderwerp, vraag en neem daar contact met ons op. Dit is de meest efficiënte manier.

Ik heb een overige vraag, die niet te vinden is op de klantenservice pagina

Is dit het geval, vul dan hieronder het contact formulier in, zodat wij hierop kunnen reageren. Doorgaans reageren wij op werkdagen voor 15:00 binnen 24 uur. In hele drukke periodes kan dit helaas langer zijn. Hiervoor vragen wij uw geduld en onze excuses voor dit ongemak.Graag ontvangen uw vraag, ook als u nog niet bij ons heeft besteld

Contact formulier