Hangmat enkel

 

Droom weg in een heerlijke hangmat!

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een hangmat vormt de ultieme mogelijkheid tot ontspanning, die het daarnaast qua uitstraling goed doen in iedere tuin. In een hangmat kan je heerlijk relaxen, een boek lezen of een dutje doen. De hangmatten voor in de tuin zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Hangmatten zijn een echte musthave voor iedereen die houdt van relaxen en luieren in de tuin. Ga lekker languit liggen in je hangmat met standaard.

Ontspannen in een goedkope hangmat

Kies voor een hangmat met standaard, waarmee je ervoor zorgt dat je op een heerlijke manier plaats kunt nemen in je tuin. We hebben de originele uitvoeringen met een net, maar ook de luxe uitvoeringen van Outdoor Living waarbij je prinsheerlijk kunt liggen onder een zonnedak in je persoonlijke hangmat. Een hangmat is doordat deze schommelt en wiegt extra comfortabel en bied hiermee een duidelijk verschil in ligcomfort met bijvoorbeeld een ligbed.

Hangmat met standaard

De hangmat met standaard is op een gemakkelijke manier op je terras in te passen, waardoor je geen probleem zal hebben om hier de juiste ruimte voor te vinden. Bovendien kun je er op een gemakkelijke manier gebruik van maken en hoef je niet te stuntelen zoals je dat wellicht kent uit films of verhalen. In plaats daarvan zorgt de hangmat met standaard ervoor dat je er eenvoudig in kunt stappen. Vervolgens kun je languit gaan liggen en er een hapje of een drankje, of wellicht een goed boek, bij pakken.

Grootte van hangmatten

Het is bij een hangmat van belang om de juiste grootte te selecteren, om ervoor te zorgen dat je er op en prettige manier in kunt gaan liggen. Het is daarbij verstandig om uit te gaan van je eigen lengte en daar vervolgens 40cm bij op te tellen. Op die manier kom je tot de lengte van het doek dat ervoor zorgt dat je er languit in kunt gaan liggen, om optimaal te ontspannen. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een kleiner doek, maar houd er dan rekening mee dat je er wellicht niet volledig uitgestrekt in kunt liggen. Bestel de hangmatten met standaard online, of kom deze bij ons in de showroom bekijken.

Hangmat kopen

Wil jij ook optimaal genieten van de warme zomerdagen? Koop dan een hangmat bij ons op de website. Wij bieden van alles aan op het gebied van tuininrichting voor een verrassend lage prijs. Op onze website hebben wij een groot assortiment aan hangmatten voor in de tuin. Ook hebben wij hangmatten in de aanbieding. De hangmatten die wij verkopen zijn van uitmuntende kwaliteit. Voorbeelden van hangmatten die wij verkopen zijn:

  • goedkope hangmatten met standaard
  • hangmat stoelen
  • 2 persoons hang matten
  • meerkleurige hang matten

Ben je zeker van je keuze? Bestel dan je favoriete hangmat bij ons online. We beschikken over diverse keurmerken. Online een hangmat kopen betekent dus op een veilige manier shoppen, zonder dat je ervoor de deur uit hoeft!