Hangmat standaarden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Standaarden voor je hangmat

Met de royale collectie hangmatten van Vivere zien we verschillende soorten hangmatten voor gebruik in de tuin, op vakantie of tijdens je reis. Voor de hangmatten van Vivere zijn diverse standaards verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook in verschillende materialen zoals Staal, rattan wicker en ook van het prachtige larikshout. Kies de standaard die past bij je hangmat en je kunt overal je hangmat neerzetten, ook op plaatsen waar even geen 2 bomen aanwezig zijn.. De standaards zijn er voor de verschillende hangmatten, let goed op het type hangmat, zodat je de juiste standaard kiest.

Hangmat bevestigen

De bevestiging van je hangmat is altijd een spannende zaak, als er bomen in de buurt zijn waar je de hangmat tussen kan spannen, is het gemakkelijk, zeker met de bij te leveren boomklemmen en bevestigingsmaterialen die er beschikbaar zijn. Toch wil je niet wachten op de boom die  nog moet groeien en het zal zeker niet zo zijn dat er altijd 2 bomen beschikbaar zijn. Dan is het prettig om de hangmat te bevestigen aan je hangmat standaard. Dit kan voor zowel spreidstang hangmatten met kettingen aan de standaard, maar kan ook voor de brazilian hangmatten zonder spreidstang. Deze brazilian hangmatten kun je in de greep aan de uiteinden van de standaard hangen en vastzetten aan de RVS haken aan de buitenkant van de standaard. Deze haken kun je op verschillende hoogtes verstellen zodat je zelf bepaald hoe hoog je wilt liggen.


Standaard soorten voor hangmatten 

Verschillende soorten hangmatten zijn er leverbaar voor de diverse hangmatten, zo hebben we de spreidstang hangmatten met een stok of stang die een andere standaard nodig hebben als de Brazilian hangmatten. De ene standaard is ook zwaarder als de andere en zo kun je ook kiezen voor een wielenset om je zware hangmat standaard beter en gemakkelijker te verzetten. Kies de standaard die bij je past of die je mooi vindt en let op dat je de juiste grootte pakt. De meest verkochte standaards zijn van staal met een poedercoating, maar ze zijn er ook van Larikshout, Kunststof vlechtdraad (rattan) en van Aluminium.