Hocker

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hocker kopen

Een hocker is een voetenbankje, dat het mogelijk maakt om op een heel ontspannen manier in de tuin te gaan zitten. De hockers zijn beschikbaar in een aantal verschillende materialen, waardoor je bijvoorbeeld kunt kiezen voor een exemplaar van hout, riet of aluminium.

Hocker of voetenbank

De hocker wordt ook wel aangeduid als ‘voetenbank’, aangezien het zowel de Engelse als de Nederlandse aanduiding zijn. Welke term je er zelf voor gebruikt maakt in principe niet uit, aangezien je uiteindelijk simpelweg kunt profiteren van het feit dat je voeten er heerlijk op uit kunnen rusten. Het is heerlijk om er tijdens een zomerse dag voor te zorgen dat je voeten de juiste ondersteuning krijgen, terwijl je zelf een boek leest of wat te drinken tot je beschikking hebt. Daarnaast kun je de hocker natuurlijk gebruiken om snel een extra zitplaats te creëren wanneer je onverwacht bezoek krijgt.


Ontspannen met je hocker

De hocker stelt je in staat om uitgebreid te ontspannen, aangezien de meeste tuinstoelen wel kunnen worden versteld, maar er doorgaans geen ondersteuning bestaat voor je voeten. Indien je de hocker graag in de tuinstoel geïntegreerd wilt zien is het een goed idee om eens te kijken naar de relax stoelen. In alle andere gevallen kun je de tuinstoel combineren met de hocker, zodat je je voeten kunt laten ondersteunen. Het voordeel van deze losse voetenbankjes is bovendien dat je ze op kunt ruimen wanneer je er even geen gebruik van wenst te maken.