Horeca

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Horeca kwaliteit

Speciaal voor gebruik dat verder gaat als een setje achter in de tuin of voor privégebruik bieden we een collectie tuinmeubelen en buitenmeubelen horeca. Deze categorie bevat tuinsets, tuintafels, tuinstoelen en aanverwante artikelen zoals tuinverlichting, statafels of parasols die geschikt zijn voor intensief gebruik. De horeca selectie betreft artikelen die door ons voorzien zijn van het label horeca kwaliteit. Dit betekend dat deze meubelen en artikelen gebruikt kunnen worden op een terras of commerciële locatie die vraagt om een professionele keuze voor meubilair.

Buitenmeubelen voor horeca

Horeca en professionele locaties vragen in toenemende mate om buitenmeubelen die passen bij de onderneming, dit kan maatwerk zijn, een exclusieve uitstraling of juist een eigen kleur in de meubelen. Horecameubelen kunnen snel worden aangeleverd en zijn niet alleen bedoeld voor terrassen van restaurants of cafe's, maar kunnen ook ingezet worden tijdens evenementen, beurzen, bedrijfsruimtes en zo verder. Geef je buitenlocatie extra aandacht en kies voor onze luxe en exclusieve led verlichting of laat je terrasstoelen extra opvallen door deze te voorzien van weerbestendige tuinkussens.


Speciale collectie voor Horeca

Bij tuinmeubelen.nl vind je een speciale collectie die je niet overal tegenkomt. zo is onze eigen collectie vlechtwerk terrasstoelen extra stevig uitgevoerd en kunnen we voor grotere partijen zelfs maatwerk leveren. Dat betekend inderdaad dat we horecaparasols kunnen maken met logoopdruk, tuinstoelen met ingeweven motief of logo of zelfs geheel eigen ontworpen meubelen naar smaak. Onze ontwerpers hebben hiervoor wel even de tijd nodig, maar we kunnen hiermee echt exclusiviteit garanderen.