Laagste prijs garantie

Heb jij een product elders voor een goedkopere vaste prijs gezien? Aarzel niet en neem contact met ons op. Vul het laagste prijs garantie formulier in, te vinden op deze pagina. Wij gaan dan kijken of wij u een prijs verlagende offerte kunnen sturen op onze prijs. Onze laagste prijs garantie wilt zeggen, dat u de garantie heeft dat wij zullen onderzoeken of wij mee kunnen gaan in deze lagere prijs of zelf iets scherper aan u kunnen aanbieden.

Let op, de laagste prijs garantie kan enkel worden toegepast op vaste verkoopprijzen van onze concurrenten. Heeft desbetreffende concurrent een (tijdelijke) korting e.d. dan kan dit helaas niet worden toegepast. Ook als daar het product uitverkocht is, telt het niet.

Meer informatie over de laagste prijsgarantie voorwaarden treft u hieronder aan. Klik op 1 van de onderwerpen hieronder:

- Laagste prijs garantie formulier.

- All in Prijzen.

- Online bewijs.

- Nieuwe producten.

- Nederland.

- België.

- Tijdspad.

- Tijdelijke aanbiedingen, acties, outlet, uitverkoop.

- 1 wederpartij

 

Let op, de laagste prijs garantie kan enkel worden toegepast op vaste verkoopprijzen van onze concurrenten. Heeft desbetreffende concurrent een korting e.d. dan kan dit helaas niet worden toegepast. Meer informatie over de laagste prijsgarantie tref je hieronder:

Exact hetzelfde product

Het product moet exact hetzelfde zijn. Dit zullen wij voor u controleren. Mocht het niet exact hetzelfde zijn, dan zullen wij onderbouwen waarin het product verschilt.

All in prijzen

Het moet hier gaan om complete prijzen, dus inclusief, btw, verzending en eventuele andere bijkomende kosten. Bij veel concurrenten worden in het bestelproces nog extra verzendkosten gerekend. Ook moet het om de hele bestelling gaan en niet om slechts 1 product uit jouw bestelling.

Online bewijs

U moet het online kunnen bewijzen en het moet ook online te bestellen zijn bij een webwinkel. Het is dus niet mogelijk om winkelprijzen (offline) te vergelijken met onze online prijzen.

Nieuwe producten

Het gaat hierbij altijd om nieuwe producten, welke nieuw in de verpakking zitten. Wij kunnen niet mee gaan als het product wordt vergeleken met een tweedehands product of een retour product of een product welke uit de verpakking is of een showroommodel of een andere dergelijk product wat door “omstandigheden” in prijs gedaald is.

Nederland

Wij verzenden alles vanuit Nederland, dus wij vergelijken altijd de Nederlandse prijzen. Woont u bijvoorbeeld in België, dan vergelijken wij het met de Nederlandse prijs + de verzendkosten naar België. Wij vergelijken het dan niet met Belgische online aanbieders.

België

Belgische comsument verwijs ik door naar Tuinmeubelenonline.be, Loungeset.be of Designmeubelen.be. Op deze webwinkels vindt u de aangepaste prijzen, voor onze Belgische consumenten.

Tijdspad

U moet vóór uw bestelling aangeven, dat u gebruik wilt maken van de laagsteprijs garantie. Achteraf is niet mogelijk, omdat het product al reeds is verwerkt in het magazijn of misschien al bij u thuis staat. Tevens kunnen wij dan niet achterhalen, of deze lagereprijs bij de concurrent er ook was, op het moment dat u bij ons bestelde. Wilt u het daarom retour sturen of annuleren, houdt u dan rekening met de retourkosten: KLIK HIER.

Tijdelijke aanbiedingen, acties, outlet, uitverkoop

Gedurende het jaar zijn er ook tijdelijke acties bij concurrenten. Dit kan een gerichte actie zijn op 1 of meerdere producten welke 1 a 2 weken geldig is of het kan een uitverkoop zijn. Bij een uitverkoop is de voorraad schaars, en door deze laatste paar producten extra goedkoop te prijzen, hopen ze er sneller vanaf te kunnen. Dit telt dan niet mee. Ook moet het product direct te koop zijn, zonder levertijd.

1 wederpartij

Koop je 4 producten, welke bij 4 verschillende websites per individueel product goedkoper zijn, dan kiezen wij maar 1 partij uit. Je mag kiezen welke concurrent en welk product wij moeten meenemen in de vergelijking. Het is dus niet mogelijk om:

  • • Voor product 1 concurrent A te kiezen.
  • • Voor product 2 concurrent B te kiezen.
  • • Voor product 3 Concurrent C te kiezen.