Wicker ligbed

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Wicker ligbed

Op zoek naar een Wicker ligbed

Een Wicker ligbed weet ontzettend veel mensen aan te spreken, aangezien het vlechtwerk er op een heel natuurlijke manier uitziet. De Wicker ligbedden zijn er zowel van traditionele materialen als kunststof, waardoor je zelf kunt kiezen van welk materiaal je graag gebruik wilt maken.

Kunststof Wicker ligbed

Met een kunststof Wicker ligbed kies je voor een populair en modern materiaal, dat in een aantal kleuren kan worden uitgevoerd. Je kiest voor de stijl van vlechtwerk, terwijl je aan de andere kant geen omkijken hebt naar het uitgebreide onderhoud van dit materiaal. Bovendien zorgt het kunststof voor een heel stevige toepassing en wordt ook het frame op een heel degelijke manier uitgevoerd. De Wicker ligbedden van kunststof vormen wat dat betreft een uitstekende keuze, bijvoorbeeld wanneer je de tuinmeubelen graag veel buiten wilt laten staan of je daar binnen weinig ruimte voor hebt.


Wicker ligbed en onderhoud

Het Wicker ligbed vraagt doorgaans niet om veel onderhoud, onder andere omdat je gebruik kunt maken van de kunststof exemplaren. Het is desalniettemin wel verstandig om de ligbedden regelmatig goed schoon te maken, aangezien dat ervoor zorgt dat vuil zich er zo min mogelijk aan kan hechten. Hierdoor is het later gemakkelijker te verwijderen en zorg je ervoor dat je het ligbed mooi schoon kan houden. Op die manier zorg je voor een Wicker ligbed dat z’n kracht optimaal weet te behouden, zodat je er de komende jaren met veel plezier gebruik van kunt blijven maken.