Onderdelen bestellen

Heb je een product bij ons aangeschaft en mis je een onderdeel of is er een onderdeel kapot gegaan? Dan kan je een aanvraag bij ons doen om deze te bestellen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij staan in direct contact met onze leveranciers om te kijken of dit onderdeel op voorraad is en los te bestellen is. Houd er echter wel rekening mee dat losse onderdelen van producten die ouder zijn dan 5 jaar meestal niet meer te verkrijgen zijn. Daarbij zijn vele onderdelen schaars, waardoor de prijs relatief hoog kan zijn.

Indien u uw product ergens ander heeft aangeschaft raden wij aan om contact op te nemen met de desbetreffende winkel en/of webshop. Wij kunnen onze klanten enkel losse onderdelen voorzien van merken die wij verkopen.

Onderdelen bestellen

Je parasoldoek is kapot, de slijtdoppen onder je tuinstoelen zijn versleten of iets anders is aan vervanging toe?! Wij hebben vaak reserveonderdelen liggen, zodat wij je kunnen helpen. Hieronder hebben wij een contactformulier welke je kunt invullen. Let op, wij hebben zoveel mogelijk informatie nodig over het product. We vragen je daarom het onderstaandecontactformulier zo goed mogelijk in te vullen.

*Graag willen we dit zo volledig ingevuld ontvangen. Weet je niet meer welk merk het product is? Dan kunnen wij dit eventueel achterhalen. Echter kunnen we hierop geen garantie bieden. 

Zodra wij deze gegevens hebben, zullen wij kijken of wij deze losse onderdelen hebben liggen en wat hier de kosten voor zijn. Dit zullen wij aan je doorcommuniceren aan de hand van een offerte. Jij bepaalt zelf of je dit onderdeel wil aanschaffen. 

Let wel op, losse onderdelen zijn schaarse artikelen. Hierdoor zijn de prijzen vaak al duur. 

Vul hieronder het contactformulier in. 

Ben je opzoek naar losse onderdelen voor je tuinmeubelen (kussenhoezen, vullingen, frames etc.)? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.