Hoekset

Producten 1-48 van 127

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 127

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Hoekset

Hoekset in diverse maten

De hoekset is een loungebank die in een hoekopstelling eenvoudig in een hoek op je terras geplaatst kan worden. Deze hoekbank is er in vrijwel alle afmetingen en kan mogelijkerwijze ook uitgebreid worden in lengte of aangevuld worden met extra loungestoel of bijpassende loungetafel of voetenbank.

Modulaire hoekset

Uiteraard zijn er verschillende soorten hoekbanken beschikbaar. De meeste hoeksets zijn over het algemeen modulaire loungesets waarbij de hoek bestaat uit diverse losse elementen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Sommie hoeksets bestaan uit losse hoeken, tussenelementen en bieden per persoon een los element, andere hoeksets bestaan uit grotere delen met bankdelen die gekoppeld kunnen worden. Doordat de hoekset uit losse elementen betsaat kunnen er ook eenvoudig extra elementen aan worden toegevoegd, kijk naar de diverse mogelijkheden op onze webshop!


Hoekset kopen

Wil je een hoekset kopen en heb je een geschikt exemplaar gevonden? Je kunt de sets bij ons heel veilig online bestellen. Je maakt gebruik van een SSL-verbinding en je kunt gebruik maken van je creditcard, Paypal of iDeal om je betaling uit te voeren. Uiteraard zorgen we ervoor dat je de loungeset zo snel mogelijk van ons ontvangt, zodat je er direct gebruik van kunt gaan maken. Je hebt 14 dagen retourrecht, waardoor je de set bovendien even uit kunt proberen. Zo zorgen we er graag voor dat je optimaal tevreden bent met de hoekset die je hebt aangeschaft!