Filteren

Taste by 4SO Loungesets

Huidige filters
  1. Merk
    Taste by 4 Seasons

4 results in Taste by 4SO Loungesets

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Taste by 4SO Loungesets

Taste by 4SO Loungesets

Een heerlijk dagje genieten in de zon? Dat kan zeker met de Taste by 4SO loungesets! Er wordt veel tijd besteed aan het ontwerpen van het perfecte design. Veel liefde en attentie voor comfort en duurzaamheid bij de Taste by 4 Seasons Outdoor loungesets. Taste by 4SO verzekert je van hoge kwaliteit, geweldig comfort, unieke designs en waarde voor je geld.

Design van Taste loungeset


Er wordt veel tijd besteed aan het ontwerpen van het perfecte design. Veel liefde en attentie voor comfort en duurzaamheid. Maar ook aan alle details, zoals armleuningen, wordt veel tijd besteed.

Verschil Taste By 4SO en 4 Seasons Outdoor loungesets

4 Seasons Outdoor heeft sinds enkele jaren de Taste by 4 Seasons Outdoor lijn uitgebracht. Dit zijn loungesets voor een scherpere prijs maar wel met de kwaliteit die je van 4 Seasons Outdoor gewend bent. Het voordeel van Taste is dat alle loungesets persoonlijk samen te stellen zijn. Zo krijg je een Taste by 4SO loungeset die precies is zoals jij wil! Ook bij Taste wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteit. Taste by 4 seasons heeft door hun jarenlange ervaring veel kennis in huis en produceert dus kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen, zoals loungesets. Om jou hiervan te verzekeren geeft Taste 5 jaar garantie op de collectie. En op hun Hularo wicker loungesets zelfs 10 jaar! Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Want alleen het beste is goed genoeg voor de lounge meubelen van Taste 4SO.

Weerbestendige loungesets

Regen maakt geen kans bij de loungesets van Taste by 4 Seasons Outdoor. Je kunt je loungeset gerust het gehele jaar buiten laten staan. Daar zijn de loungesets voor gemaakt en op getest, en ook de naam zegt het al: vier seizoenen! Het aluminium frame van de lounge sets is voorzien van een poedercoating voor een goede bescherming en een lange levensduur. Ook over de kussens hoef je je geen zorgen te maken. Water loopt zo door het zo gehete ‘quick dry foam’ heen. Daarbij zijn de hoezen van de kussens waterafstotend. Alle kussens van Taste 4 Seasons Outdoor zijn voorzien van all-weather Olefin hoezen, door het hoge percentage olie in dit materiaal stoot het makkelijk water af en droogt het snel.

Wij bieden je een geselecteerd en scherp geprijsd assortiment van Taste by 4 seasons Outdoor aan. Kijk vooral op onze website voor het aanbod.

Ontspan, relax en droom weg in één van onze mooie loungesets!