Aerocover

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Aerocover

Aerocover  ademende hoezen

Aerocover is een kwaliteitsmerk met ademende beschermhoezen voor tuinsets, loungesets en losse tuinstoelen en ligbedden. De collectie van Aerocover kenmerkt zich door de 2 laags membraam hoes die bestaat uit een ademende binnenlaag en een UV bestendige waterafstotande buitenzijde. Deze combinatie zorgt er voor dat de tuinmeubelen op een uitstekende wijze worden afgedekt en niet kunnen zweten onder de beschermhoes, een van de meest voorkomende redenen dat er weer in de meubelen trekt. Zeker bij houten tuinmeubelen is het verstandig te kiezebn voor een ademende beschermhoes, maar ook voor de nieuwe upholstry tuinmeubelen en tuinsets met weerbestendige tuinkussens is dit de betere optie.

Tuinmeubelhoezen van Aerocover

De tuinmeubelhoezen van Aerocover zijn een merk van Platinum, de leverancier die bekend is van de hoogwaardige zweefparasols. Een betrouwbaar merk met een goede prijs / kwaliteitverhouding die je ook terugziet in de beschermhoezen. Met een zeer uitgebreid programma dat aansluit bij de huidige collecties en trends zien we dat Aerocover beschermhoezen bied voor vrijwel alle loungesets en hoeksets, met afmetingen tot wel 400 cm


Areocover collectie beschermhoezen

Tuinmeubelen.nl heeft op haar webshop een uitgebreide range tuinmeubelbeschermhoezen staan van diverse leveranciers, waaronder ook All Seasons Covers die met de waterdichte hoezen ook de goedkopere series invult. Aerocover bied dan ook de juiste oplossing voor de veeleisende gebruiker, met een topcollectie beschermhoezen voor je betere tuinmeubelen.