Cosi

Zit er warmpjes bij op frisse zomeravonden met de collectie van Cosi-fires!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Cosi

Cosi-fires sfeervol en warm

Cosi-fires is het merk van GIMEG een betrouwbaar merk met een goede reputatie op het gebied van gasverwarmingen. Zo bied Gimeg al jaren via diverse grote merken als Campinggaz, Truma en Cadac veilige producten in het segment gas en electra techniek. Met Cosi-fires is een nieuw merk toegevoegd dat speciaal voor buiten gebruik een modern en trendy assortiment met terrashaarden, ook wel buitenhaarden of tuinhaard genoemd en vuurtafels. Allemaal gebruiksvriendelijke producten met een hoog sfeerverhogend effect, wat het geeft een warm huiselijk gevoel in de buitenlucht.

Cosi fires collectie

De collectie tuinhaarden bestaat uit verschillende trendy modellen en kleuren en is uit te breiden met een glazen ombouw  die voor extra veiligheid zorgt rond de tuinhaard. deze ombouw is geschikt voor alle buitenhaarden van de Cosidrums. De Cosidrums zijn er in 3 kleuren, Lichtgrijs, zwart en groen, hiermee passen bij zowel het klassieke als moderne terras. De 3 modellen verschillen van elkaar in hoogte, zo is het lage model overal te plaatsen, ook in de kleinere tuin of op  een dakterras, de middelste groote heeft een afmeting van 70 cm en kun je dus prima als hotspot gebruiken in je tuin en deze combineerd uitstekend met je loungeset. Het grootste formaat is extra hoog en deze is niet alleen goed toepasbaar op je terras, maar denk ook eens aan de professionele mogelijkheden zoals binnen een horeca onderneming . 


Veiligheid voorop bij Cosi fires

Voor alle producten maken we stevige keuzes als het gaat om veiligheid, Cosi fires bied een veilig en betrouwbaar product. Je koopt namelijk een terrashaard of vuurtafel met een techniek die met gas en vuur werkt, dit heeft altijd meer risico's in zich en daarom is het van belang om juist hier ook met aandacht naar te kijken