Garden impressions

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Garden impressions

Garden Impressions tuinmeubelen zijn trendy tuinmeubelen voor een leuke betaalbare prijs. Garden Impressions heeft een zeer grote collectie, waardoor jij je hele tuin en terras kan aankleden met dit tuinmeubel merk. Of je nu opzoek bent naar een loungeset, tuinset, tuinstoelen, tuintafel of juist tuin accessoires zoals terrasverwarming, parasols of een beschermhoes voor over je tuinmeubelen, Garden Impressions heeft het in het assortiment zitten.

Garden Impressions tuinmeubelen

Garden Impressions is een Nederlands tuinmeubel merk die zijn tuinmeubelen laat maken in Azië. Zij zijn hier al meer dan 25 jaar zeer succesvol in en ze zijn momenteel 1 van de grootste merken in Nederland. De kwaliteit is ook goed, zo krijg je standaard 2 jaar garantie en op Vironwood zelf 3 jaar garantie. Ze zijn erg sterk in wicker tuinmeubelen, maar komen ook tekens meer met Vironwood, aluminium en kunststof. De gebruikte materialen zijn daarbij allemaal gemaakt om buiten te staan. Zo is er bewust gekozen voor een aluminium frame, aangezien dit niet roest. Kunststof wicker wordt gebruikt, aangezien dit ook in weer en wind buiten kan blijven staan en Fironwood is een kunststof met de uitstraling van teakhout.

Garden Impressions winkel

Ben je opzoek naar Garden Impressions tuinmeubelen, dan moet je naar Naarden afreizen. Onze showroom is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar via de A1. Je kan er gratis parkeren en de koffie staat altijd voor je klaar. Iedereen binnen tuinmeubelen.nl is door de specialisten van Garden Impressions opgeleid, zodat wij tot in detail kunnen vertellen wat er zo goed is aan deze tuinmeubelen.