Nesling

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Nesling

Nesling

Nesling schaduwdoeken zijn het meest populair en een leuke aanbieding om je tuin of terras met te verrijken. Maar dit merk heeft meer te bieden dan alleen een schaduwdoek. Denk bijvoorbeeld ook aan het Nesling rolgordijn. Deze heb je ook in verschillende kleuren en formaten. Ook ideaal als je een balkon zonnescherm zoekt. Ook het Nesling Harmonicadoek is populair, deze kan je vrij bevestigen. Een alternatief is de Nesling Pergola. Daarnaast vind je hier nog de Nesling beschermhoezen en uiteraard niet te vergeten de Nesling bevestigingsmaterialen.

Nesling schaduwdoeken

De Nesling schaduwdoeken zijn het meest populair en bij ons vind je altijd wel een leuke aanbieding met een aantrekkelijke korting. Bestel je een schaduwdoek + bevestigingsmaterialen, dan wordt het in verhouding goedkoper. Dit zijn de combinatie deals. Naast de standaard vormen, zoals de driehoek, vierkant en het rechthoek, kun je ook je Nesling schaduwdoek op maat krijgen. Hieronder meer.

Nesling schaduwdoek vierkant

Kies je voor een vierkant doek, dan heb je 6 kleuren waar je uit kan kiezen: Zand, Zwart, Terracotta, Antraciet, Gebroken wit en Lime groen. Heb je de kleur gevonden die je wilt hebben, dan heb je de keuze uit 2 formaten:
- 3,6 x 3,6 meter.
- 5 x 5 meter.

Nesling schaduwdoek rechthoek

Heb je meer oppervlakte nodig, dan kan je ook kiezen voor een rechthoek. Het rechthoekige schaduwdoek is altijd 3 x 4 meter, andere standaard formaten zijn er niet. Hierbij heb je de keuze uit 4 kleuren:
- Zand.
- Zwart.
- Antraciet.
- Gebroken wit.

Nesling schaduwdoek driehoek

Een driehoekig schaduwdoek is op dit moment de trend. Plaats er meerdere over elkaar voor een nog speelser en ruimtelijker effect. Je hebt veel keuze, aangezien er 4 standaard formaten zijn:
- 5 x 5 x 7.10 meter (90°).
- 4 x 4 x 5.70 meter (90°).
- 5 x 5 x 5      meter.
- 3.6 x 3.6 x 3.6 meter.

De 90° doeken zijn te verkrijgen in de kleuren zand, zwart, antraciet en gebroken wit. De andere 2 formaten kan je naast deze kleuren ook nog krijgen in het lime groen en terracotta.

Nesling schaduwdoek op maat

Heb je een schaduwdoek op maat nodig, omdat de juiste afmeting die jij zoekt er niet tussen staan, dan is dat geen enkel probleem. Kies uit de kleuren: zand, zwart, antraciet, gebroken wit, lime groen of terracotta + geef de formaten door die jij nodig hebt, dan zullen wij een offerte op maat maken.

Nesling rolgordijn

Zoek je een Nesling rolgordijn aanbieding, dan ben je hier helemaal goed. Wij bieden alle formaten en kleuren rolgordijn aan die Nesling in zijn assortiment heeft. Ook is het mogelijk om ze op maat te laten maken. Standaard gaan de rolgordijnen tot een maximale uittrekbare lengte van 2.4 meter. In overleg kunnen wij ook maatwerk leveren.

Afmetingen rolgordijnen

De maximale lengte is dus altijd 240 cm, maar de breedte varieert. De standaard rolgordijnen bestaan uit 5 afmetingen:
-   98 x 240 cm - Kleuren: zand, zwart, antraciet, gebroken wit en lime groen.
- 148 x 240 cm - Kleuren: zand, zwart, antraciet, gebroken wit en lime groen.
- 198 x 240 cm - Kleuren: zand, zwart, antraciet, gebroken wit en lime groen.
- 248 x 240 cm - Kleuren: zand, antraciet en gebroken wit.
- 296 x 240 cm - Kleuren: zand, zwart, antraciet, gebroken wit en lime groen.

Balkon zonnescherm

Op je balkon een beetje schaduw, kan wel zo lekker zijn. Ook hier is aan gedacht. Een balkondoek is vrij eenvoudig te monteren door middel van een koppelstuk of het Nesling flex frame. Je kan dit zonnescherm in de volgende opties krijgen:
- 80 x 500cm in de kleur zand, antraciet of in het gebroken wit.

Nesling Harmonicadoek

De Coolfit Harmonicadoeken van Nesling geven je schaduw als je dat nodig hebt en zijn binnen enkele seconden ook weer verwijderbaar. Hierdoor kan je ook met deze coolfit harmonicadoeken op zonnige dagen lekker genieten van het zonnetje. Je hebt veel keuze, de afmetingen hieronder zijn in breedte x lengte:
- 2 x 3 meter.
- 2 x 4 meter.
- 2 x 5 meter.
- 2.9 x 3 meter.
- 2.9 x 4 meter.
- 2.9 x 5 meter.
- 3.7 x 3.7 meter - Alleen verkrijgbaar in: zand, antraciet en gebroken wit
- 3.7 x 5 meter - Alleen verkrijgbaar in: zand, antraciet en gebroken wit.

Op de 2 onderste Nesling Coolfit harmonicadoeken na, zijn ze verkrijgbaar in de kleuren: zand, zwart, antraciet, gebroken wit en lime groen.

Nesling Pergola

Een Nesling pergola kan je vrijstaand plaatsen of juist bevestigen aan je bestaande bouw. Je hebt verschillende modellen, welke allemaal weer hun eigen uitstraling en kwaliteiten hebben. Ik bespreek ze kort, een meer uitgebreide beschrijving vind je bij het type pergola zelf in de webwinkel.

Pergola “stand alone”

De Nesling stand alone pergola kan je vrij plaatsen, omdat hij 4 palen heeft waar deze op rust.
- Verkrijgbaar in 8 maten.
- Frame is van Douglas hout.
- Verbindingsstukken zijn van metaal.
- 11 cm dikke basis palen.
- 8,5 cm dikke verbindingspalen.
- Al het hout is al op maat afgezaagd.

Pergola “wall 1”

De Wall 1 moet bevestigt worden aan een bestaande constructie. Dit kan je huis, schutting, overkapping of schuur.
- Verkrijgbaar in 8 maten.
- Frame is van Douglas hout.
- Verbindingsstukken zijn van metaal.
- 11 cm dikke basis palen.
- 8,5 cm dikke verbindingspalen.
- Al het hout is al op maat afgezaagd.

Pergola “wall 2”

Uniek aan de wall 2 is dat deze langs de gevel open en dicht schuift. Daarnaast bevestig je deze pergola aan een bestaande constructie, net als de wall 1.
- Verkrijgbaar in 8 maten.
- Frame is van Douglas hout.
- Verbindingsstukken zijn van metaal.
- 11 cm dikke basis palen.
- 8,5 cm dikke verbindingspalen.
- Al het hout is al op maat afgezaagd.

Pergola aluminium

Het frame is volledig van aluminium en is verkrijgbaar in 2 formaten: 290x300cm en 290x400cm. Aluminium is onderhoudsarm en vraagt dus geen onderhoud. De constructie zal ook niet gaan werken door temperatuur en weersinvloeden. Dit laatste kan wel plaatsvinden bij de pergola’s van douglas hout.
Deze aluminium pergola is in 3 kleuren beschikbaar: antraciet, grijs en wit.