Outdoor living

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Outdoor living

Over Outdoor Living tuinmeubelen

Outdoor Living tuinmeubelen staan voor een goede betaalbare kwaliteit. Al sinds 1912 is het familiebedrijf Lesli Living actief als groothandel. Outdoor Living is 1 van de tuinmeubelmerken, welke zij voeren. Bijna alle tuinmeubelen komen uit Azië, namelijk: China, Indonesië of Vietnam.

Outdoor Living tuinmeubelen zijn van een goede kwaliteit. Doordat ze al 10-tallen jaren actief zijn in de tuinmeubelbranche, weten ze precies hoe ze kwaliteit moeten leveren voor een betaalbare prijs. Een leuke aanbieding kan je dan ook zeker vinden. Hieronder meer over de Outdoor living tuinmeubelen.

Outdoor Living loungeset

Een Outdoor Living loungeset aanbieding, is altijd wel te vinden. Populair zijn de wicker loungesets, terwijl de aluminium loungeset ook steeds populairder wordt. Hierbij is een wicker loungeset meer traditioneel en komt deze natuurlijker over. Een aluminium loungeset is meer modern, met zeer strakke lijnen. Gebruik onze verfijningen in onze webwinkel, precies die loungeset te vinden die bij jouw tuin en terras past.

Outdoor Living tuinstoelen

Outdoor Living tuinstoelen met korting kopen? Bestel er 4 of meer tegelijk en informeer of er een prijs op maat gemaakt kan worden. Daarnaast zijn er altijd aanbiedingen op de Outdoor Living tuinstoelen, welke je kan vinden in de webwinkel.

Het assortiment aan tuinstoelen is groot: stapelbare, verstelbare, kunststof, hout, teak, aluminium, wicker, voor privé gebruik en/of horeca? Zoals je leest kun je alle kanten op met het tuinstoelen assortiment van Outdoor Living.

Outdoor Living tuintafel

Een Outdoor Living tuintafel kopen? Het assortiment is groot, waardoor er altijd wel een tuintafel aanbieding te vinden is die bij je past. Zoek je een tuintafel die rond, vierkant of een rechthoek is, door middel van de verfijningen in onze webwinkel, zoek je makkelijk en snel, precies de tuintafel die jij zoekt. Van een grote tuintafel voor 10 tot 12 personen met een lengte van 300cm tot een klein bistro tafeltje voor 2 personen.

Outdoor Living tuinset

Een Outdoor Living tuinset aanbieding bestaan uit een tuintafel met tuinstoelen. Een tuinset is goedkoper, dan wanneer je deze tuinmeubelen los van elkaar koopt. Uiteraard kun je ook je eigen tuinset samenstellen en informeren of hier een korting op gegeven kan worden.

De tuinsets zijn allemaal weersbestendig en kunnen dus in de regen buiten blijven staan. Houd er wel rekening mee dat de (teak)houten tuinmeubelen, onderhoud vragen. Koop hiervoor teak protector of teak shield, te vinden in onze webwinkel en winkel.

Outdoor Living parasol

Een Outdoor Living parasol kopen, dan heb je de keuze uit een zweefparasol of een stokparasol. De zweefparasol collectie bestaat uit 16 types en de stokparasol collectie uit 13 types. Daarbij is zo’n type vaak ook nog te bestellen in meerdere kleuren en afmetingen. Er is dus ruimte keuze in het Outdoor Living parasol assortiment.

Bij een parasol hoort ook altijd een parasolvoet. Bij een zweefparasol moet je een speciale zweefparasolvoet nemen, deze beginnen bij de 90 kg. Of je neem een zweefparasol kruisvoet, waar je 4 kruisvoet stenen oplegt, welke per stuk tussen de 20kg en 25 kg zijn.

Outdoor Living tuinbank

Wil je een Outdoor Living tuinbank kopen? Dan is er hier genoeg te vinden. Wij hebben altijd wel een leuke tuinbank aanbieding, voor een scherpe prijs. De Nebraska is populair, deze is 139 cm breed en is een 3 zits tuinbank van hardhout/ teakhout.

Naast de teakhouten tuinbanken, hebben wij ze ook aluminium tuinbanken, welke volledige onderhoudsvrij zijn. Ook kunststof tuinbanken of tuinbanken van wicker vind je terug in onze webwinkel.

Outdoor Living terrasverwarming

Outdoor Living terrasverwarming geeft niet alleen warmte, maar ook heel veel sfeer. Een gezellig vuurschaal of vuurkorf, brengt zoveel meer dan een elektrische heater. Ook vind je terrasverwarming in de vorm van terraskachels. Deze gietijzeren terraskachels geven enorm veel warmte af, houden ook na het vuur de warme lang vast. Ook heerlijk te gebruiken in de winter.

Outdoor Living tuinmeubelen

Zoek je Outdoor Living tuinmeubelen met een leuke korting, kijk dan bij onze sale of aanbiedingen. Een korting is altijd meegenomen, echter je hebt meer keuze als je wat vrijer bent in je budget. Ben je met je tuin, terras, overkapping of vakantiehuisje bezig en zoek je tuinmeubelen zoals: Tuinstoelen, tuintafel, loungeset, tuinbank, parasol, paviljoen, terrasverwarming of andere tuinaccessoires? Kijk dan zeker tussen de Outdoor Living tuinmeubelen.