Platinum parasol

 

Toppers van platinum om je tegen de zon te beschermen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Platinum parasol

Platinum parasol

Platinum is importeur/ groothandel en exporteur van tuinmeubelen gevestigd in Nederland. Platinum staat bekend om haar hoogwaardige parasols en parasolvoeten tegen scherpe prijzen. Binnen Nederland zijn de parasols van Platinum vooral bekend vanwege de fraaie moderne vormgeving en bijzondere technische mogelijkheden. Zo zijn de zweefparasols van Platinum eenvoudig te draaien, te zwenken, te kantelen en vast te zetten op de positie waarin de parasol geplaatst wordt. Niet alleen mooi om te zien maar ook zeer gebruiksvriendelijk en praktisch. De Platinum parasols zijn niet voor niets de meest populaire parasols van Nederland. Platinum heeft in de afgelopen jaren goed en snel ingespeeld op ontwikkelingen in de markt en zo de huidige kwaliteit in haar parasols kunnen garanderen. De frames zijn van aluminium en afgewerkt met een uitstekende poedercoating.

Platinum parasolvoeten

Naast de fraaie collectie parasols is ook een bijzondere collectie parasolvoeten beschikbaar die op maat gemaakt lijken voor de zweefparasols. Met de granieten voeten die het juiste gewicht hebben om de zweefparasols te dragen biedt Platinum een optisch chique oplossing voor de zware voet. Deze mooie parasolvoeten worden geleverd met en zonder wielen en vormen een prachtig geheel met de Platinum Solarflex, Solarflex T2 en de Deltawing parasol.


Platinum parasol bestellen

Je kunt de Platinum parasol online bestellen, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft. Je kunt de parasols ook in showroom afhalen, maar we leveren ze daarnaast ook graag bij je af. Afhankelijk van de prijs van de parasols kunnen we ze bovendien gratis bij je bezorgen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de verzendkosten. Uiteraard zorgen we er tijdens de online betaling voor dat je gebruik kunt maken van een beveiligde SSL-verbinding, waardoor je de Platinum parasol veilig betrouwbaar in huis kunt halen.

 

AeroCover barbecue beschermhoes

 

Uitleg ingraven Platinum parasolvoet

 

Platinum parasolvoet adaptersysteem

 

AeroCover ademende tuinmeubelhoezen

 

Platinum zweefparasol systeem