Filteren

Hout Onderhoudsmiddelen

Huidige filters
  1. Materiaal
    Hout

1 result in Hout Onderhoudsmiddelen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Onderhoudsmiddelen voor je tuinmeubelen

Tuinmeubelen staan het hele jaar door bloot aan weer en wind daarom vraagt dit om passend onderhoud. Ieder materiaal heeft zijn eigen specifieke onderhoud nodig. Zo kan het Teakhout of hardhout bij de houten tuinmeubelen na enige tijd verweerd raken en vergrijzen. Bijvoorbeeld hardhout krijgt na verloop van tijd een matte, grijzere kleur.Hoewel dit juist een karaktervolle uitstraling geeft aan je meubels, willen veel mensen toch de kleur van het houd behouden zoals deze is gekocht in de winkel. Met de onderhoudsmiddelen voor hout zorg je er voor dat het hout mooi blijft zoals je het hebt gekocht. Wil je ze mooi houden, dan is het aan te raden om twee keer per jaar de meubelen te behandelen met speciale reinigings- en onderhoudsmiddelen.

Onderhoudsmiddelen voor alle type tuinmeubelen

Niet-houten tuinmeubelen zoals bijvoorbeeld aluminium en kunststof tuinmeubelen zijn meestal beter bestand tegen weersinvloeden, maar ook deze materialen kunnen na verloop van tijd vervuild raken en ook doffer worden. Deze tuinmeubelen kunnen in principe gereinigd worden met een mild schoonmaakproduct. Het echt onderhoud zit hier in de bescherming van de oppervlakte door deze met een soort van teflon coating te behandelen, hierdoor kan vuil zich minder snel hechten en is het meubel eenvoudiger schoon te maken. Afhankelijk van het materiaal, zijn diverse reinigingsmiddelen leverbaar. Ook in onderhoudsmiddelen zijn er verschillende producten, zoals tuinmeubelolie of een multi beschermer waarmee tuinmeubelen behandeld kunnen worden. Bekijk ons complete assortiment onderhoudsmiddelen voor tuinmeubels op deze pagina en bestel direct de juiste onderhoudsmiddelen online op Tuinmeubelen.nl.

Onderhoudsmiddelen beschermen je tuinmeubelen

Zoals je je auto beschermt tegen de weersomstandigheden en UV invloeden, zo zul je ook je tuinmeubelen moeten beschermen. uiteraard is het geen probleem om deze buiten te laten staan, maar wanneer je langere tijd de meubelen niet gebruikt, zoals in de winter, is het verstandiger deze schoon te maken en af te dekken met een beschermhoes. Zoals je ook je auto in de garage zet verhoogt dit de levensduur van je tuinset en houd deze langer mooi. Doordat je deze tuinmeubelen reinigt komen deze tuinmeubelen in de lente direct weer netjes te voorschijn.