Outdoor lifestyle

Producten 1-48 van 74

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 74

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Lifestyle tuinmeubelen

Ben jij ook altijd op zoek naar die nieuwe ontwikkeling, dat leuke product of die laatste trend? dan is deze categorie tuinmeubelen echt iets voor jou, want hier vind je de nieuwste artikelen voor in de tuin. Niet de gewone stoel of tuintafel, nee hier zie je innovatieve nieuwe artikelen voor in de tuin passend bij het buitenleven die in opkomst zijn om ontdekt te worden. Binnen deze collectie zie je artikelen die buiten alle andere categorieën vallen zoals: vuurtafels, coolers, luidsprekers voor buiten, buitenhaarden.

Trendcollectie

Outdoor Lifestyle is eigenlijk de categorie met de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Alle producten in deze categorie sluiten aan bij de trend zoals die momenteel in de tuinen word beleefd. Een mooi voorbeeld is de opkomst van Bluetooth in diverse producten. De komst van de smartphone is ook toegepast in de tuin. We zien dat hier dan ook bij diverse producten aandacht aan wordt geschonken. Zo kun je je terras verwarmer bedienen met de smartphone, maar ook je parasol verlichting of outdoor speakers. En met de komst van de overkappingen is het fijner om wat langer buiten te zitten en wat meer sfeer toe te voegen. Zo zien we dat ook de opkomst van vuurtafels en buitenhaarden een enorme vlucht neemt.


Het verschil maken

Met de collectie outdoor lifestyle willen we het verschil maken, net even verder kijken als de horizon voor velen. Het maakt het leven in de tuin zoveel aangenamer als je weet wat er allemaal mogelijk is en welke keuzes er allemaal zijn. Vaak is het gewoon maar net even het aanreiken van de richting of het kenbaar maken van de mogelijkheden om zelf een creatieve invulling te geven aan jouw tuin.