Aluminium parasol

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Aluminium parasol

Aluminium parasol kopen

Ben je op zoek naar een aluminium parasol? Het grote voordeel van deze parasols is natuurlijk dat ze licht van gewicht zijn. Daarnaast kies je voor een exemplaar dat er op een heel stijlvolle manier uitziet, zodat je dit bijvoorbeeld mooi kunt combineren met andere tuinmeubelen van aluminium.

Licht van gewicht

Het lichte gewicht van de aluminium parasol zorgt ervoor dat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen, wat onder andere handige is wanneer je meerdere terrassen in je tuin hebt aangelegd. Het lichte gewicht neemt aan de andere kant natuurlijk niet weg dat de aluminium parasol op een heel stabiele manier te plaatsen is. In combinatie met de juiste parasolvoet zorg je ervoor dat deze stevig in je tuin komt te staan. Je kunt er dan veilig gebruik van maken, bijvoorbeeld wanneer de temperatuur in de zon tijdens een zomerse dag wat te ver oploopt.


Aluminium frame en stok

Indien je kiest voor een aluminium parasol kies je voor een frame en een stok van aluminium, waardoor deze materialen heel licht van gewicht zijn. Bovendien is het aluminium op een nette manier afgewerkt en zorgt het van zichzelf voor een stijlvolle uitstraling in je tuin. De parasols zijn in een aantal verschillende vormen en afmetingen beschikbaar, dus zet de verschillende mogelijkheden online op een rij om tot een goede keuze te kunnen komen. Bestel je aluminium parasol vervolgens online, of kom bij ons langs in onze showrooms om daar je aankoop te kunnen doen.