Filteren

Garden Impressions parasols

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Garden Impressions parasols

Een tuinparasol is bepalend voor een heerlijk moment op het terras. Dit optimale moment bereik je zeker met de parasols van het merk Garden Impressions. Garden Impressions parasols kenmerken zich door hun trendy en sprekende stijl, leuke kleurstellingen en voortreffelijke kwaliteit. In de collectie van Garden Impressions vind je precies wat je mag verwachten van een topmerk. Kies uit zweefparasols, staande parasols en bijbehorende accessoires.

Garden Impressions Zweefparasols

Je tuin wil je natuurlijk een persoonlijke tint geven, daarom zoek je een parasol die aansluit bij je tuinstijl. Garden impressions levert zweefparasols met zeer handige functies en een mooie uitstraling. De zweefparasols hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen vanwege de functionaliteit. Je kunt de voet van Garden Impression zweefparasol handig buiten het terras zetten en het doek precies over je terras laten vallen. Zo staat de parasol op je terras niet in de weg en kun je optimaal genieten van de zomerse dagen. De zweefparasols van Garden impression zijn er in een luxe variant en een meer basic variant. De wat luxere varianten, zoals de Hawaii serie heeft veel gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Deze topper is moeiteloos in te stellen en beschikt over een handige 360 graden draaifunctie. De basic variant mist net die extra functionaliteiten, maar zijn desalniettemin van uitstekende kwaliteit en je koopt deze uiteraard voor een scherpere prijs.

Garden Impression staande parasols

Naast de zwevende variant kun je natuurlijk ook kiezen voor de Garden Impression staande parasols. Een staande parasol bedien je soepel door een “push up systeem”. Je duwt eenvoudig de parasol naar boven en klikt hem vast. Garden impressions staande parasols zijn gemaakt van buitengewoon solide materiaal en voorzien van een coating om slijtage te voorkomen. Net als bij de zweefparasols zijn de doeken voorzien van polyester, waarbij de luxere varianten nog een extra zonbeschermende laag hebben. De zonbescherming die de staande parasols van Garden Impression bieden zijn tussen de 30 en 50+ Ultraviolet Protection Factor. De staande parasols zijn mooi vormgegeven en verkrijgbaar in veel kleurvarianten.

Onderdelen en voeten voor de Garden impression parasol

Op zoek naar onderdelen en accessoires voor je Garden Impression parasols? Om je parasol goed vast te zetten kun je best wel wat hulp gebruiken. Garden Impressions levert verschillende oplossingen om je parasol goed en stevig vast te zetten op je terras. Je kunt kiezen voor een parasolvoet om je parasol stevig op vast te zetten. Deze is te verkrijgen van licht naar zwaardere types. Als je de parasol op een plek neerzet waar de wind ongunstig is, kies dan een net wat zwaardere parasolvoet, zodat hij niet omslaat. In plaats van een parasolvoet, zou je ook kunnen kiezen voor een parasolanker van Garden impressions, waarmee de parasol handig in de grond kan worden vastgemaakt. Graag nog wat extra licht op je avondje terras? Geniet van overvloedig licht door de parasolverlichting. Een alles in een oplossing voor je gazon.

Onderhoud en keuzehulp

De parasols van Garden Impressions zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Om optimaal van je parasol gebruikt te kunnen maken, raden wij aan om het zonnescherm niet te gebruiken als regenscherm. Als het regent kun je het beste je schermdoek intrekken of dek je scherm netjes af met een zeildoek, voor optimale bescherming. Maak regelmatig je doek schoon om de levensduur te kunnen waarborgen. Borstel de doeken niet af met een te harde borstel, want dan kan de zonbeschermende coating topping loslaten.

De hele Garden Impressions serie koop je op tuinmeubelen.nl tegen de laagste prijs garantie. Filter handig op je gewenste kleur, prijs, bescherming en meer en vindt de Garden Impression zonneparasol die precies tast bij jouw tuinstijl. Bestel nu en je hebt de Garden Impression parasol binnen 3 werkdagen uiterlijk in huis, zodat je ongestoord kunt genieten van een warme zomerdag op je terras.