Raffia parasol

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op dit moment hebben we geen raffia parsols in ons assortiment. Toch op zoek naar een leuke en kleurrijke parasol? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten parasols:
-Zweefparasol
-Ronde parasol
-Vierkante parasol

Tropische raffia parasol

Ken je de raffia parasol? Dit is een heel tropisch exemplaar, dat steeds meer mensen aan weet te spreken. Je kiest voor een parasol die op een heel mooie manier gebruik zal maken van de wind, waardoor er een speels geheel ontstaat dat voor een heel zomerse uitstraling zorgt.

Stijlvolle raffia parasol

De raffia parasol ziet er op een heel stijlvolle manier uit, maar lijkt aan de andere kant verbazingwekkend eenvoudig in elkaar te zitten. Wat dat betreft kies je als het ware voor het beste van twee werelden. De raffia parasols zijn uiteraard in een aantal verschillende kleuren beschikbaar, al gaat het over het algemeen om een rond exemplaar. Dat neemt echter niet weg dat het goed mogelijk is om de uitstraling af te stemmen op de rest van de inrichting van je tuin. Wat dat betreft kies je eenvoudig voor een raffia parasol die zo goed mogelijk past bij je wensen op dit gebied.


Online raffia parasol

Je kunt de raffia parasol online bij ons aanschaffen, waarbij wij ervoor zorgen dat deze netjes bij je thuis zal worden afgeleverd. Dat zorgt ervoor dat je er zo min mogelijk omkijken naar hebt, al kun je op de andere kant natuurlijk op een heel veilige manier betalen. Maak gebruik van je creditcard, Paypal of iDeal, drie systemen die op uitgebreide schaal worden toegepast. We leveren de raffia parasol zo snel mogelijk bij je af en bieden je 14 dagen retourrecht, zodat je deze eerst een tijdje uit kunt proberen.