Ronde parasol

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ronde parasol

Op zoek naar een ronde parasol

Ben je op zoek naar een klassiek model parasol, de beste kwaliteit en toch tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Ga voor een ronde parasol van Tuinmeubelenonline.be. Wij bieden diverse soorten en maten als het gaat om de ronde parasol. Maak een keuze uit de mooiste kleuren: voor ieder wat wils. Ons aanbod is uiteenlopend en divers. Van houtstok parasols tot ronde zweefparasols: je treft het binnen de collectie. Onze parasols zijn veelal afgewerkt met aluminium, maar tevens verkrijgbaar afgewerkt met een schitterend houten frame.

Kwaliteit

Een ronde parasol bij Tuinmeubelen.nl betreft altijd vakwerk. De parasols zijn opgebouwd met stevige, veelal verstelbare centrale stokken en altijd van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft u keuze uit diverse topmerken en hiermee gegarandeerd het beste product: ga voor een mooie ronde parasol vWoodline of Protect en ervaar de kwaliteit. Een ander topmerk voor een schitterende parasol is 4 Seasons Outdoor. Ronde 4 Seasons Outdoor parasols zijn van de hoogste kwaliteit en hebben de mooiste details. Omdat een parasol natuurlijk altijd in de zon staat kan het voorkomen dat het doek van de parasol wat verkleurd. Echter, bij de keuze voor een kwaliteitsparasol uit onze collectie zal de kleur van het doek een stuk langer mee gaan dan bij goedkopere modellen.

Afmetingen

Een ronde parasol is tevens beschikbaar in diverse afmetingen. Denk aan een zweefparasol van 340 centimeter, of een houtstok parasol van 300 centimeter. Op deze manier vind je altijd de geschikte parasol voor jouw achtertuin of balkon. Speur dus niet verder en staakt het zoeken, want jouw ideale ronde parasol heb je gevonden! Snuffel rustig rond binnen onze collectie en vind de parasol die past bij jouw stijl en smaak.

Ronde parasols zijn populair

De ronde vorm is misschien wel de populairse vorm van de parasol. Immers, als je aan een parasol denkt dan zie je gelijk de ronde vorm voor je. Een andere reden dat de ronde parasols zo populair zijn is dat het er mooi uitziet en zowel in klassieke als moderne omgevingen goed past. Natuurlijk heb je tussen de modellen ook zeer veel verschillen, zo heb je wat meer vlakkere parasols en puntige parasols. Ook heb je klassiekere modellen waar het doek  nog een stukje los hangt als een luifel maar ook zeer strakke modellen. Afhankelijk van de setting van je tuin is er altijd wel een geschikte parasol in het rond die past bij wat je zoekt.