Waterdichte parasol

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op dit moment hebben we geen waterdichte parasols in ons assortiment. Wel hebben we water afstotende parasols van onder andere 4 Seasons Outdoor en Platinum. Bekijk onze water afstotende parasols:
-Platinum parasols
-4 Seasons Outdoor parasols

Op zoek naar een waterdichte parasol

Heeft u een waterdichte parasol nodig? Dan kan je terecht bij Tuinmeubelenonline.be. Onze prachtige en grote waterdichte parasollen brengen de nodige beschutting: tegen zowel zon, als regen. Deze waterdichte parasol is ideaal voor op plaatsen als het balkon of de achtertuin. Zo kan je, tijdens een regenbui in de warme zomeravond, toch blijven genieten van een beschutte plaats in jouw tuin.

Materialen en kleuren waterdichte parasols

Naast het bieden van beschutting, brengt deze waterdichte parasol ook nog een lust voor het oog. Zo zijn onze parasols stuk voor stuk afgewerkt tot perfectie en verkrijgbaar in diverse, sprekende kleuren. Ga voor een opvallende, vrolijke kleuren als rood, groen of felgeel. Geef je voorkeur aan natuurlijke kleuren? Dat kan ook. Binnen onze collectie kan je ook terecht voor een terracotta, bruine of zwarte waterdichte parasol. Daarnaast zijn onze parasols beschikbaar in verschillende afmetingen, van 185x120 centimeter tot een grote waterdichte parasol van 260x150 centimeter.


Waterdichte parasol kopen

Ga dus voor een kwaliteitsvolle waterdichte parasol, tegen de laagste prijs. Bij Tuinmeubelen vind je een parasol die precies past bij jouw interieur en voorkeuren. Geniet van zomers en winters lang van de mooiste parasols: voor ieder wat wils!