Filteren

Burni Terrasverwarming

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Burni Terrasverwarming

De kwalitatieve collectie Burni terrasverwarming bestaat stuk voor stuk uit blikvangers. Voor wie op zoek is naar tuinhaarden en tuinkandelaars met een prachtige vormgeving, kan in onze Burni collectie zijn hart ophalen. Van robuuste tuinhaarden op poten en ruimtebesparende wandhaarden tot tuinverwarming hangend aan straaldraad; het assortiment van Burni terraswarming zit vol verrassingen.


Design en comfort met de terrasverwarming van Burni

In ons uitgebreid aanbod aan Burni terrasverwarming vind je stijlvolle staande tuinhaarden van stevig en weerbestendig cortenstaal. De Burni terrasheaters zijn uitgevoerd in verschillende hoogten en modellen en kun je volledig naar wens aanpassen met bijpassende accessoires. De tuinhaarden zorgen voor een aangename warmte en zijn voorzien van een mogelijkheid tot het plaatsen van een rooster. Zo kun je het gezellige haardvuurtje tevens gebruiken voor een overheerlijke barbecue.


Geef je liever de voorkeur aan een tuinhaard ter bevestiging aan een wand? Bekijk dan ons assortiment van Burni wandhaarden. Deze wandhaarden zijn ruimtebesparend en eenvoudig te monteren op elke gewenste hoogte van de buitenmuur. Ook de hangende tuinhaarden zijn echte ruimtewinners en kun je eenvoudig bevestigen met stevig straaldraad.


Kies je voor de Burni vuurzuilen, dan kies je voor puur design. De stalen vuurzuilen zijn aan de bovenzijde voorzien van een opengewerkt motief, dat zorgt voor een mooi lichteffect door de vuurvlammen. De vuurzuilen zijn leverbaar in de kleuren roestbruin en zwart. Naast onze ruime collectie aan Burni tuinhaarden en vuurzuilen vind je bij ons ook prachtige tuinkandelaars. De Burni kandelaars voor buiten zijn gemaakt van stevig cortenstaal en verkrijgbaar in twee verschillende formaten.


Prachtige Burni houtopslagmeubels

Ben je op zoek naar een handige opbergmogelijkheid die perfect past bij de Burni terrasverwarmers? Bekijk dan ons assortiment van stevige stalen houtopslagmeubels. Je kunt kiezen uit staande Burni meubels van ongeveer een meter hoog of lage houtopslagmeubels, die je tevens als tuinbank kunt gebruiken.