• Laagste prijsgarantie
 • Snelle levering

Ja 2 Terrasverwarming elektrisch

2Filter(s)

Huidige filters
 1. Meerdere standen Ja Verwijder dit artikel
 2. Aantal standen 2 Verwijder dit artikel
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

3 producten

Terug
Filteren
 1. Vóór 12:00 besteld volgende werkdag in huis
  Speciale prijs  149,- Normale prijs € 175,00
 2. Vóór 12:00 besteld volgende werkdag in huis
  Speciale prijs  49,95 Normale prijs € 58,00
 3. Vóór 12:00 besteld volgende werkdag in huis
  Speciale prijs  33,95 Normale prijs € 40,00
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

3 producten

Ja 2 Terrasverwarming elektrisch

Terrasverwarming elektrisch online kopen

Ben je op zoek naar terrasverwarming die elektrisch werkt? Je kiest dan voor de meer praktische toepassing hiervan, die we de laatste jaren steeds meer zien. De verwarmers worden steeds een stukje mooier, maar qua uitstraling moeten ze het nog vaak afleggen tegen de varianten die op gas werken. Dat neemt niet weg dat ze een meer efficiënt alternatief vormen.

Terrasverwarming op infrarood

De terraswarming die elektrisch werkt maakt in bijna alle gevallen gebruik van infrarood, aangezien we op die manier de mogelijkheid hebben om warmte af te geven. Dat betekent dat je een lamp aan kunt sluiten op een stopcontact, die vervolgens warmte af zal gaan geven. Het grote voordeel hiervan is dat je de lamp bijvoorbeeld weg kunt werken in het plafond of zelfs in de muur. Op die manier kun je de terrasverwarming die elektrisch werkt op bijna iedere plek kwijt en heb je er vervolgens veel plezier van.


Terrasverwarming terrasverwarming

Daarnaast is de hoge mate van efficiëntie van de terrasverwarming die elektrisch werkt een groot voordeel voor vele mensen. De heaters werken meer efficiënt dan de exemplaren op gas, waardoor je bovendien kunt rekenen op een energierekening die lager uit zal vallen. Alle terrasverwarmers gebruiken relatief veel energie, maar het kan wat dat betreft nooit kwaad om voor de meest efficiënte oplossing te kiezen. Blader door de terrasverwarming die elektrisch werkt en kom er op die manier achter of er een exemplaar bij zit dat je aanspreekt, zodat je dat online kunt bestellen.