Vuurschaal

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Vuurschaal

Op zoek naar een vuurschaal voor op je terras? Vuurschalen kopen doe je op Tuinmeubelen.nl. Leun lekker achterover en geniet van behaaglijke warmte en een sfeervolle gloed op je terras. Na een lange dag werken wil je even tot rust komen en genieten op je terras en wij gaan je daarbij helpen. Onze vuurtafels zijn ideale terrasverwarmers. Zeker als het ‘s avonds wat frisser is, zijn onze buiten vuurtafels een echte must have. Naast dat het warmte uitstraalt, is een vuurschaal een echt statement in je tuin, een blikvanger pur sang. 

Vuurschalen speciaal voor buiten

De vuurschalen in ons assortiment zijn uitermate en speciaal geschikt voor een buitenterras of een ruim balkon. Je vindt in ons assortiment vuurschalen in diverse stijlen die passen bij iedere buitentuin stijl. Maar ook echte trendy vuurschalen, zoals bijvoorbeeld de prachtige Buddha Lounge vuurtafel van staal met een heerlijke roestige uitstraling. Naast de vuurschalen zijn de vuurzuilen ook de moeite waard om te overwegen. Deze zuil plaats je mooi in een hoek van je tuin en je creëert er een leuk lichteffect mee. Zoek je een vuurschaal op pootjes? Dan kun je ook bij ons terecht. Deze schalen zijn vaak wat kleiner waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Dit kan erg handig zijn  op feestjes en barbecues.

Diverse soorten vuurschalen

Ben je op zoek naar vuurschalen van goede en hoogwaardige kwaliteit dan zit je bij ons zeker goed. Een vuurschaal van cortenstaal is een uitstekende keuze als je wilt gaan voor topkwaliteit. Maar ook de standaard metalen vuurschalen zijn zeker geschikt voor de meeste terrassen. Ook bevelen wij de serie van SenS-Line aan, echte toppers voor iedere ambiance. Met een fijne diversiteit aan buitenbranders die je bij ons kunt kopen kun je lekker genieten en ontspannen en komt je 100% zeker tot rust. 

Meerdere mogelijkheden met onze vuurschalen

Vuurschalen dienen allereerst voor de sfeer en behaaglijke warmte, maar je kunt er nog veel meer mee doen. Met vuurschalen kun je letterlijk alle kanten op.  Wat te denken van Marshmallows roosteren, of op een alternatieve manier barbecueën. Sommige vuurschalen of vuurtafels zijn voorzien van een rooster, waarmee je dus direct kunt grillen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of tips voor het grillen en roosteren op je vuurschaal.

Advies voor Vuurschalen

Bij het inrichten van je terras en tuin wil je ook goed advies. Dat kunnen wij je geven. Vuurschalen zijn over het algemeen prima te combineren met andere terrasverwarmers en terrasverlichting. We adviseren wel om je vuurpot goed te onderhouden en na ieder gebruik de asresten te verwijderen, nadat hij goed uitgedoofd is. Ook kunnen wij je voorzien van onderhoudstips. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit vragen sommige schalen om extra onderhouds tips, zoals het niet lang laten staan in de regen. Tip: Zorg dat je een afdekzeil hebt om hem af te dekken. Op deze manier gaat hij langer mee. 

Tips voor het gebruik van de schaal

Heb je ervaring met vuurschalen, dan kun je dit gerust overslaan. Ben je niet ervaren dan geven we je graag wat tips mee. 

  • Plaats de korf op een veilige plek, maar wel daar waar hij goed tot zijn recht komt
  • Leg eerst wat droge houtblokjes onderin de schaal 
  • Verdeel hierna wat aanmaakblokjes tussen het hout 
  • Steek daarna zorgvuldig en op een veilige manier het hout aan
  • Nadat het vuur goed brandt, stapel je verspreidt kleine en grote houtblokken door elkaar om het vuur secuur mee op te bouwen
  • Maak je korf niet uit met water, maar bij voorkeur met zand of modder ter behoud van de vuurschaal

#Tip gebruik hulpmateriaal om op een veilige manier je hout te stoken.

Vuurschalen kopen en snel in huis

Je koopt vuurschalen eenvoudig in onze webshop of in onze experience store in Naarden. Alle vuurschalen in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn aantrekkelijk in prijs en worden snel geleverd. Hulp of advies nodig voor je tuin en tuindecoratie? Je kunt bij ons terecht voor uitgebreid advies.