Vuurtafel

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Vuurtafel

Als je denkt aan een gewone loungetafel, dan zie je daar in eerste instantie niet echt een vuurtje in branden, toch is dit nu net wat een vuurtafel is, een design loungetafel met in het midden van de loungetafel een brander op gas waardoor je altijd gezellig om het vuur zit en tegelijkertijd het gemak hebt van een tafel. Ook als het s'avonds wat kouder wordt of je wilt nog iets langer onder je overkapping genieten van de zomeravond, dan maakt een vuurtafel het extra gezellig. Vuur creëert een geheel unieke soort warmte en sfeer, deze echte sfeer en het gevoel van brandende vlammen zorgen voor een warme en gezellige atmosfeer. Bij Tuinmeubelen.nl kan je niet alleen vuurtafels kopen we verkopen ook

 • Vuurschalen
 • Vuurkorven
 • vuurzuilen
 • Tuinhaarden
 • Terraskachels
 • Blokken Paneel met tuinhaard
 • vuurkorf grondplaat

Vuurtafelcollectie van Tuinmeubelen.nl

Onze fraaie collectie vuurtafels bestaat uit meerdere modellen en is uit te breiden met handige accessoires zoals een ombouw glas die voor extra veiligheid zorgt rond het model vuurtafel. ook kun je geheel in dezelfde stijl een bijzettafel kopen in dezelfde uitstraling als de vuurtafel. De vuurtafels komen in diverse afmetingen en zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals Hout, steen, en meer. Tuinmeubelen.nl verkoopt de vuurtafels van Cosi fires, een betrouwbaar merk met een goede reputatie op het gebied van gasverwarmingen. 

We hebben op Tuimeubelen.nl vuurtafels van CorTenstaal dat een robuuste en sierlijk uiterlijk heeft omdat het roest na ongeveer 4 tot 5 maanden in zo’n vuurtafel heb je een ruimte waar je zelf het vuur kan maken, Ook hebben wij vuurschalen. De vuurschalen van ons zijn zeer populair omdat ze makkelijk te onderhouden zijn en een mooi design hebben, We verkopen ook vuurzuilen in de kleuren zwart en roest, het vuur in een vuurzuil geeft leuke lichteffecten, Ook verkopen we vuurhaarden die je zelf moet aansteken de vuurhaarden hebben we in vele modellen van het merk Burni. Modellen die wij verkopen van Burni zijn:

 • Burni Borr vuurhaard CorTenstaal
 • Burni Thor vuurhaard CorTenstaal
 • Burni Enok vuurhaard CorTenstaal
 • Burni Stig vuurhaard CorTenstaal
 • Burni Arvid vuurhaard CorTenstaal

De modellen van Burni hebben veel verschillende vormen zoals vierkant en rechthoekig. Sommige modellen hebben een deurtje die je open en dicht kan doen, andere zijn open, sommige kan je laten hangen. De Terraskachels die wij verkopen zijn onderhoudsvriendelijk hebben een mooi design en bestaat uit duurzame materialen. De vuurkorven die wij verkopen bestaan uit de beste materialen en zullen het beste passen bij je tuininrichting, De blokken paneel die wij verkopen is gemaakt van CorTenstaal dat na verloop van tijd verroest de Blokken panelen kan je aan elkaar verbinden. De blokken paneel wordt in 3 varianten gebruikt: als wand, als wand met vuurhaard en als wand met vuurhaard en opslag voor hout. Andere merken opTuinmeubelen.nl waar wij Vuurtafels van verkopen zijn Buddha Lounge en Outdoor Living. Al onze vuurtafels zijn onderhoudsvriendelijk, bestaan uit duurzame materialen en hebben een prachtig design.

Een vuurtafel kan op gas branden maar bij de tuinmeubelen.nl outlet verkopen wij meer van de authentieke vuurtafels die je zelf moet aansteken. Als je echt opzoek bent naar vuurhaarden op gas of elektriciteit kan je naar de buitenhaarden kijken. De beste manier om een vuurtafel aan te steken is met aanmaakblokjes en kleine stukjes hout erop. Als het vuur aan is doe er dan nog wat kleine stukken hout op en pas als het vuur goed brandt kun je grotere stukken hout erop doen. De voordelen van een vuurtafel van de tuinmeubelen.nl outlet zijn dat de vuurtafels onderhoudsvriendelijk zijn, de vuurhaarden bestaan uit duurzame materialen, en de vuurhaarden hebben een prachtig design.

 materiaal van onze vuurtafels

Veel van onze vuurtafels worden gemaakt van CorTenstaal. CorTenstaal staat bekend om de roestige look die een stoere uitstraling heeft. Als je bij ons een buitenhaard koopt gemaakt van CorTenstaal wordt de buitenhaard ongeroest geleverd het duurt zo’n 4 a 5 maanden voordat de vuurhaard helemaal is geroest.

 Vuurhaard outlet op Tuinmeubelen.nl

Op tuinmeubelen.nl hebben we altijd scherpe prijzen op onze vuurhaarden dus ook onze vuurtafels zijn altijd scherp geprijsd. Bij al onze vuurtafels staan alle details over de prijs, garantie de levering en nog veel meer. Veel van onze klanten vinden dat wij

 1. Duidelijke site hebben
 2. Perfecte levering hebben
 3. Goede kwaliteit producten hebben

Voor de vuurtafel is het van het grootste belang dat de veiligheid voorop staat, het is namelijk wel vuur en we werken met gas en dat is nooit zonder risico's. We hebben daarom gekozen om te werken met een bedrijf dat gespecialiseerd is in gasverwarming, Cosi fires is het merk van GIMEG. Met jarenlange ervaring in de campingbranche en met merken als campinggaz en Cadac is dit bedrijf zeer goed in staat om veilige en hoogwaardige producten te leveren voor de juiste prijs. Kies dus voor de veilige producten op onze webshop en bestel deze sfeermakers vandaag nog online. Als u persoonlijk advies wil hebben over onze vuurtafels  kan je altijd bellen of een mailtje sturen naar onze klantenservice. Onze klantenservice helpt u graag!