Tete a tete

Tete a tete

Op dit moment zijn er geen tete a tete banken in ons assortiment. Ben je toch op zoek naar een leuke bank? Neem dan eens een kijkje in een van onze andere banken categorieën:
-Top 10 Tuinbank
-Loungebank
-Wicker tuinbank

Tete a tete tuinbank

Ben je op zoek naar een interessant alternatief voor de bekende tuinbank, maar wil je toch gezellig samen buiten kunnen zitten? Maak dan gebruik van een leuke tete a tete, waarmee je kiest voor twee stoelen, met daartussen een tafeltje.

Stoelen met een tafeltje

De tete a tete is de combinatie van twee lekkere stoelen, met in het midden een klein tafeltje. Hier kun je bijvoorbeeld wat te drinken op kwijt, zodat je alles tot je beschikking hebt om van de zon te genieten of gewoon even bij te komen. Plaats de tete a tete op je balkon, of maak er in de tuin gebruik van. Je bent vrij in de manier waarop je er mee omgaat en wanneer je bovendien kiest voor een materiaal als hout gaat er direct een warme uitstraling vanuit.


Alternatief voor de tuinbank

De tete a tete is een goed geschikt alternatief voor de bekende tuinbank. Bovendien zorg je er op deze manier direct voor dat je een klein tafeltje tot je beschikking hebt, waar je goed bij kunt. Wat dat betreft is de tete a tete vooral goed geschikt voor de momenten waarop je graag wat wilt drinken. Je hoeft niet direct een complete tuinset neer te zetten, maar je hebt aan de andere kant toch alles tot je beschikking waar je op dat moment behoefte aan hebt.