• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Bali

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

Exotan Bali teak tuinbank en tuintafel hebben een mooie Balinese stijl. De Bali teak tuinbank heeft een prachtige diepe zit en is heerlijk als je daar nog extra sier tuinkussens in legt. Door de vormgeving heb je echt een uniek iets in je tuin staan. Alle Exotan Bali tuinmeubelen zijn van FSC teak hout, hierdoor weet je dat je een goede kwaliteit teak hout in je tuin op je terras hebt staan. Exotan tuinmeubelen zijn van een goede kwaliteit en zijn mooi vormgegeven.

Exotan Bali teak tuinbank

Je kan de Exotan Bali teak tuinbank krijg in 2 formaten, namelijk in een 2 zitter en in een 3 zitter. Kies je voor de 2 persoons teak tuinbank, dan meet deze 123cm breed. De diepte van de Exotan Bali is daarbij 63cm. Kies je voor de 3 persoons Bali tuinbank, dan moet je rekening houden met minimaal 150cm in breedte. De diepte is hierbij gelijk, namelijk 63cm. Deze houten tuinbank van Exotan heeft een zithoogte van 42cm, mocht je hier dus nog zitkussens op willen bestellen, houd dan rekening met een hogere zithoogte.

Exotan Bali teak tuintafel

De Exotan Bali Teaktuintafel is altijd rechthoekig en kan je krijgen in 2 verschillende lengtes. De breedte van de tafel is altijd 100cm, met een hoogte van 77cm, maar de lengte kan je bestellen in 180cm of in 220cm. Kies je voor de 180x100cm teak tuintafel, dan kunnen hier 4 tot 6 personen heerlijk aan dineren. Kies je voor de 220x100cm dan biedt dat ruimte aan 6 tot 8 personen die heerlijk bij jouw thuis op het terras in de tuin kunnen dineren. Kenmerkend aan de Bali teak tuintafel is dat hij latten heeft over de lengte en aan de hoofdzijde aan deze houten tuintafel, heeft hij 1 in de breedte. De dikke teak houten poten aan elke hoek van de Bali buitentafel, geven de teak tafel een stoer en zeer degelijk uiterlijk.

Exotan Bali & teak onderhoud

Kies je voor de Exotan Bali, dan kies je voor teak tuinmeubelen. Teak is een natuurlijk materiaal, dus als je de levensduur wilt verlengen, dan dien je onderhoud te plegen aan het hout. Doordat teak een natuurlijk materiaal is, hebben temperatuursverschillen, vocht, droogte en UV-licht invloed op het teakhout. Om deze invloeden weerstand te bieden, kan jij je teak tuinmeubelen behandelen met onderhoudsmiddelen. Denk daarbij aan teak protector of teak beschermer en aan teak cleaner. Deze middelen zijn er voor gemaakt, om jouw tuinmeubelen te beschermen.