• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Caldo

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

3 producten

Exotan Caldo tuinstoelen en ligbedden zijn een veel gekocht artikel en staan ook in de top 10 beste verkochten Exotan teak tuinmeubelen. De Caldo tuinstoelen zijn zeer populair en zijn te bestellen in 2 kleuren en in 3 verschillende soorten. Zo heb je de: verstelbare tuinstoel, opklapbare tuinstoelen en de gewonen tuinstoel in de Exotan Caldo tuinmeubelen serie. Er is dus keuze zat en ze zitten ook nog eens heerlijk. Wil jij het plaatje met Exotan tuinmeubelen helemaal compleet maken, dan neem je het Caldo ligbed er ook nog bij.

Exotan Caldo tuinstoelen

De Exotan tuinstoelen heb je in het zwart en taupe textileen, met een frame van teakhout. Het Teakhout is altijd FSC gecertificeerd, waardoor je weet dat je goed teakhout hebt. Ondanks de goede kwaliteit Caldo teak tuinstoelen, moet je er rekening mee houden dat het een natuur product is. Dit betekend dat het door invloeden van warm, koud, vocht, droog en uv-licht kan veranderen. Deze veranderingen kunnen soms al een dag na aankoop in werking treden. Denk aan een barst bij een nerf naad. Je kunt deze natuurlijk processen deels tegen gaan, door hem direct bij aankoop te beschermen met bijvoorbeeld teak protector en/of teak beschermer, te vinden bij onze onderhoudsmiddelen. Mochten je Exotan Caldo tuinstoelen na de winter een beetje groene aanslag hebben of grijs gekleurd zijn, dan hoef jij je geen zorgen te maken. Schuur je tuinstoelen op, zet ze in de teak protector of teak beschermer en ze zijn weer als nieuw.

Exotan Caldo ligbedden

Ben jij ook verlieft geworden op de Exotan Caldo ligbedden, dan is dit zeer goed te begrijpen. Ze zijn zeer populair omdat ze er leuk uit zien, lekker liggen, verrijdbaar zijn, een geïntegreerd tafeltje hebben en omdat de rugleuning verstelbaar is. Een meer completere teakhouten ligbed ga je eigenlijk niet krijgen. Door de wielen aan de hoofdzijde is hij makkelijk te verplaatsen en de rugleuning is in meerdere standen te zetten, zodat jij maximaal kan genieten.