• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Comfort

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

Exotan Comfort tuinbank & tuinstoelen. De Exotan Comfort teak tuinmeubelen zijn betaalbaar en zien er erg leuk uit. Al het teakhout is van FSC kwaliteit en ook gecertificeerd, waardoor je weet goed teakhout te krijgen. De Exotan Comfort tuinbank is erg populair, waarbij je ook veel keuze hebt. De complete teakhouten serie bestaat uit: 2 teak tuinstoelen en 3 soorten teak tuinbanken. Hieronder zullen wij beide Exotan tuinmeubelen behandelen.

Exotan Comfort tuinbank

De Exotan Comfort tuinbank heb je in 3 verschillende formaten. Hij begint bij een breedte van 123cm en biedt plek aan 2 volwassenen. Heb je wat meer ruimte dan ga je voor de comfort 3-zits tuinbank, welke een breedte meet van 152cm. De grootste variant is de 180cm breedte teak tuinbank van Exotan. Deze biedt plek aan ruim 4 volwassenen en zou ook perfect passen bij bijvoorbeeld een teak tuintafel. Deze teak tuinbanken zien er traditioneel uit en passen bijna in elke tuin op elk terras. Je kan hem ook nog combineren met de tuinstoelen, zodat je een gezellig zit creëert.

Exotan Comfort tuinstoelen

De Exotan Comfort tuinstoelen heb je in 2 types. Zo heb je het type met verstelbare rugleuning en zonder. Het type met verstelbare rugleuning, heeft meerdere standen waarin je hem kan zetten. De totale hoogte van deze teak tuinstoel is ook hoger, namelijk 115cm. De comfort tuinstoel zonder verstelbare rugleuning heeft een lagere rugleuning en is 94cm hoog. Beide types hebben armleuningen.

Exotan Comfort & teak onderhoud

Teakhout is en blijft een natuurlijk product, waardoor wij niet de garantie kunnen geven dat de teak tuinmeubelen op korte of lange termijn hier door beïnvloed worden. Denk bijvoorbeeld aan het scheuren/ barsten van het hout bij een van de jaar ringen en houtnerven. Dit kan je enigszins beïnvloeden, door het teak hout te behandelen met onderhoudsmiddelen zoals teak protector of teak beschermer.