Metz

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Exotan Metz tafel rechtHoekig 200x100 - RVS & teak
    Exotan Metz tafel rechtHoekig 200x100 - RVS & teak
    1.595,- € 2.233,00
    Je bespaart: € 638,-
    Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Exotan Metz tuinstoelen en tuintafel zijn voorzien van een RVS frame en een afwerking van teakhout. De Metz tuinstoelen hebben daarbij op het zit en rugvlak een afwerking van textileen in de kleur taupe, grijs of zwart. Deze RVS tuinmeubelen zijn een mooi match met elkaar, en stralen klasse, kwaliteit en design uit. Door het gebruik van teak hout, met FSC certificaat, krijgen deze Exotan RVS tuinmeubelen een warme sfeervolle uitstraling. Je kan er dan ook altijd vanuit gaan dat Exotan tuinmeubelen zijn uiterste best doet om het assortiment zo goed en mooi mogelijk te maken.

Exotan Metz tuinstoelen

De Exotan Metz tuinstoelen hebben een hoogwaardig RVS frame. RVS staat voor roest vast staal en heeft een mooie hoogwaardige uitstraling. Het frame is stevig en is daarbij afgewerkt met teakhout en met textileen. Textileen is een kunststof, waardoor dit het hele jaar buiten kan blijven staan en ook na een regenbui, kan je vrijwel direct op je Exotan tuinstoel zitten. Het teakhouten latje op de armleuningen, zorgen voor de perfecte match met een teak tuintafel en maken deze Exotan Metz tuinstoelen echt helemaal compleet.

Exotan Metz tuintafel

De Exotan Metz tuintafel past perfect bij de Metz tuinstoelen. Het mooie aan de Exotan Metz tuintafel is dat deze smalle teak latten heeft over de breedte van de tuintafel en niet over de lengte. Dit maar de Tuintafel Metz zeer aantrekkelijk en mooi. Hierbij heb je nog de keuze uit verschillende lengtes. De kleinste variant is de 100x100cm en is geschikt voor 2 tot 4 personen. De midden mooi is de 2 meter lange Metz tuintafel, deze is 200x100cm en als je de ruimte hebt, is deze zeker het overwegen waard. Aan een 200cm tuintafel, kunnen 3 Metz tuinstoelen aan elke zijde staan. Hierdoor kan je met 6 tot 8 personen aan deze buitentafel eten. De grootste buitentafel in deze serie is de uitschuifbare Metz tuintafel. Deze heeft een standaard lengte van 200cm, maar kan je vergroten tot een maximale lengte van 280cm. Mocht je af en toe grote gezelschappen over de vloer hebben, dan is dit de meest geschikte tuintafel die je kan kiezen.

Exotan Metz tuinmeubelen & onderhoud

Kies je voor teakhout en RVS, dan heb je ook een klein beetje onderhoud. Hiervoor hebben wij verschillende onderhoudsmiddelen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan RVS cleaner en RSV beschermer om je roest vast staal te onderhouden. Je kan namelijk een beetje zwerfroest vinden op dit metaal. Gelukkig kan je dit gewoon wegpoetsen en dan zie je er niks meer van. Tevens vind je bij onze onderhoudsmiddelen ook alles om je teak te behandelen. Denk aan teak beschermer, teak protector en teak cleaner.