• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Rimini

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

Exotan Rimini loungeset is de grootste wicker loungeset van Exotan. Deze wicker loungeset is modulair, waardoor je hem ook nog groter kan maken met extra center elementen. Hierbij is hij verkrijgbaar met weerbestendige kussens of met all weather lounge kussens. Deze lounge kussens hebben een veel kortere droogtijd en zijn dus goed bestendig regen de regen, maar ook UV-licht.

Exotan Rimini loungeset

De basis hoek opstelling van de Exotan Rimini loungeset meet 245x245cm. Je kan deze hoekopstellen vergroten door middel van extra center elementen. Elk extra center element, vergoot de hoek loungeset met 72cm. Deze 72cm is gelijk aan 1 extra zitplek. Een wicker loungeset is mooi omdat het lijkt op het natuurlijke rotan, echter is het van kunststof. Dit kunststof kan niet gaan rotten of schimmelen, waardoor je geen onderhoud hebt en het heel lang mee gaat. Het frame onder dit kunststof wicker, is van aluminium. Aluminium roest niet en is lekker ligt. Hierdoor kan je hem ook nog eens een keer verplaatsen, mocht je dat willen.

Exotan loungeset Rimini & onderhoud

De Exotan loungeset vraagt niet of nauwelijks onderhoud. Dit komt omdat ze voor deze Exotan tuinmeubelen kunststof en aluminium gebruiken. Beide materialen zijn weerbestendig en kunnen goed in de zon, regen of sneeuw staan. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er bijvoorbeeld groene aanslag op kan komen of vogelpoep en natte bladeren van bomen. Wij raden dan ook aan om er een beschermhoes bij te nemen. Deze trek je binnen 5 seconden er overheen en zorgt ervoor dat jij hier geen last van hebt. Een bijkomend voordeel is dat buurt katten, niet in je loungeset gaan liggen als je even weg bent.