• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Samos

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Nog maar 1 op voorraad
    Speciale prijs  395,- Normale prijs € 497,70
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

Exotan Samos tuinstoelen zijn enorm populair en zijn gemaakt van FSC teak met Nanotex en fast dry foam. De Exotan Samos zijn 100% all weather tuinstoelen, maar hebben de looks van indoor stoelen. Het gebruikte Nanotex voel heel zacht en prettig aan, maar dat is eigenlijke en kunststof. Dit absorbeert dan ook geen vocht of water. Het vocht kan er eventueel doorheen komen, maar dan zorgt het fast dry foam er voor dat de tuinstoelen zeer snel drogen. Het zitkussen is tevens uitneembaar.

Exotan Samos tuinstoelen

De Exotan Samos tuinstoelen heb je in 3 mooie kleuren, namelijk in de kleuren: taupe, steen grijs en in een zand kleurige kleur. De meest populaire Samos tuinstoelen zijn de taupe en de steen grijze kleuren. Het frame onder dit mooie Nanotex is van teakhout, wat is voorzien van een FSC certificaat. Een veel voorkomende Exotan tuinmeubelen combinatie is dan ook een teak tuintafel van Exotan met deze Samos tuinstoelen. Mocht de Exotan Samos boven je budget zitten, dan kan je eens kijken naar de Exotan York tuinstoelen.

Exotan tuinstoelen Samos

De Exotan tuinstoelen Samos zijn gemaakt van Nanotex en met indoor design, zijn goed te combineren met een Exotan loungeset. Exotan heeft namelijk in hun tuinmeubelen serie meerdere producten die bestaan uit Nanotex. Wil jij dus je tuin en terras in dezelfde stijl aankleden, dan raden wij aan om eens te kijken naar de Exotan Rhodos loungeset. Mocht deze te groot zijn, dan kan je ook altijd nog kiezen voor de Exotan Sicilië. Deze zijn in dezelfde kleuren te bestellen en zijn dus van exact hetzelfde Nanotex.