Sevilla

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Exotan Sevilla loungeset is een mooie modern loungeset en staat in de top 10 best verkochte Exotan tuinmeubelen. De serie bestaat namelijk uit de Sevilla tuinstoelen en de Sevilla loungeset serie. De lounge serie kan je zelf samenstellen en bestaat uit een 3-zits lounge bank, 2-zits lounge bank een fauteuil en een koffietafel. Je kan dus zelf variëren met deze lounge elementen.

Exotan Sevilla loungeset

De Exotan Sevilla loungeset is een stoel bank loungeset met een aluminium frame en dikke comfortabele kussens. Het dikke sterke frame van deze serie heeft echt een eigen design. Dit vind je terug in de armleuning, waar een klein overhang is en een schuine afronding. Een prachtig detail, waar je de Sevilla direct aan herkend. Het aluminium frame is voorzien van een extra beschermende witte powder coating. Dit maakt hem lekker zomers. Kies je voor de Exotan Sevilla loungeset, dan heb je zeker iets speciaals op je terras staan, waar je veel complimenten over krijgt.

Exotan Sevilla tuinstoelen

Je kan pas echt je terras compleet maken als je ook de daarbij passende Exotan Sevilla tuinstoelen plaatst. Deze prachtige tuinstoelen worden vaak gecombineerd met een witte Exotan tuintafel, met een HPL tafelblad. Mocht dit teveel wit zijn op 1 plek, dan kan je ook kiezen voor een Exotan tuintafel met een teakhouten tafelblad. Dit oogt direct anders.