• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Stella

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

6 producten

Exotan Stella teak tuintafel staat in de top 10 tuintafel verkoop lijst. De Stella houten tuintafel kan je in 6 verschillende formaten krijgen, waardoor er altijd wel een geschikte buitentafel voor je tussen zit. Laten we beginnen bij de grootste Stella en eindigen bij het kleinste formaat.

1. Stella teak tuintafel: 300x100cm

2. Stella teak tuintafel: 240x100cm

3. Stella teak tuintafel: 220x100cm

4. Stella teak tuintafel: 180x90cm

5. Stella teak tuintafel: 220x100cm

6. Stella teak tuintafel: 175x90cm

Stella teak tuintafel

Wanneer je voor 1 van deze mooie houten buitentafels kiest, dan is het belangrijk om te weten met hoeveel mensen je eraan wilt eten. Het is makkelijk om ongeveer 60cm a 65cm per tuinstoel te berekenen. Heb je bijvoorbeeld de tuintafel van 180cm, dan doe je 180/60 = 3. Maar vergeet niet dat de tafelpoten nog van de totale lengte af moeten, anders passen de tuinstoelen er niet allemaal onder. Dus bij de Exotan tuintafel stella van 180cm kunnen 2 tuinstoelen aan de lange zijde en 1 aan het hoofd. Je kan dan met 4 tot 6 personen lekker buiten eten. Exotan tuinmeubelen zorgt ervoor dat jij heerlijk buiten kan eten.

teak tuintafel onderhoudsmiddelen

Kies je voor teakhouten tuinmeubelen, dan moet je rekening houden, dat je hier onderhoud aan hebt. Teak hout is een natuurlijk materiaal, waardoor invloeden zoals vocht, droogte, warme, kou en UV-licht invloed hebben op het hout. Om te zorgen dat deze omstandigheden zo min mogelijk invloed hebben op de kwaliteit en uitstraling van het teakhout, raden wij aan om het te behandelen met onderhoudsmiddelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Teak cleaner, teak protector of teak beschermer. Je zult zien dat je buitentafel er langer als nieuw uit blijft zien en langer mee gaat.