Garden Impressions Belerive loungeset I Tuinmeubelen.nl

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Garden Impressions Belerive

De Garden impressions Belerive tuinmeubelen, zijn prachtig! Een hoogwaardig RVS frame, met teakhouten accenten en warm grijze weerbestendige tuinkussens. Deze RVS loungeset, zou mooi staan op het terras van een vakantievilla op Ibiza. Deze moderne tuinmeubelen stijl, kan je nu dus naar je eigen terras halen. Lees hieronder alle mogelijkheden die je hebt met de Garden impressions Belerive loungeset.

Garden Impressions Belerive aanbiedingen

Wil je een Garden impressions Belerive aanbieding kopen? Wij hebben volop keuze en je kan ook aanbiedingen samenstellen. Voor het gemak hebben wij al enkele loungeset en chaise longue aanbiedingen samengesteld. Deze zijn voorzien van een aantrekkelijk korting. Wij krijgen inkoopkortingen, daardoor heb je bij ons altijd korting op de adviesverkoopprijs. Deze goedkopere prijs hebben wij online al verrekend. heb je zelf een samenstelling in gedachte welke niet onlien staat, neme dan contact op. Wij maken dan een aanbieding op maat. Ook hebben wij leuke combinatie deals, met bijvoorbeeld een beschermhoes, zweefparasol of een buitenkleed.

Eenvoudig zelf je Belerive loungeset samenstellen

De RVS loungeset Belerive is modulair en bestaat uit 8 tuinmeubel elementen. Stel eenvoudig je eigen loungeset of chaise longue samen en koppel aan elkaar. Wil je een kleine of een grote loungeset? Met de Belerive heb je dit zelf in de hand.

8 tuinmeubel elementen om mee te bouwen

Uiteraard hebben wij al de verschillende opstelling als voorbeeld samengesteld. Maar je kunt zelf ook configureren, met de 8 onderstaande Belerive elementen.

 1. Tuinbank links (01370SL)
 2. Tuinbank rechts (01372SL)
 3. Hoek element (01374SL)
 4. Lounge tuinstoel (01384SL)
 5. Chaise longue links (01376SL)
 6. Chaise longue rechts (01378SL)
 7. Koffietafel 70 x 90 x H25 cm (01382SL).
 8. Koffietafel 110 x 70 x H40cm (01380SL).

Afmetingen:

De afmetingen vind je per element op de productpagina. Enkele afmetingen zijn altijd gelijk.

 • 37,5 cm zithoogte.
 • 11,5 cm zitkussen dikte.
 • 5 cm armleuning breedte.

Garden Impressions Belerive hoek loungeset

De basis hoekloungeset van de Belerive is een hoekelement met een 2-zits tuinbank L + R. Deze meet 242 x 242 cm en biedt plek aan 5 personen. Je kunt hem uitbreiden met een comfortabel lounge fauteuil en de bijpassende koffietafels.

Belerive chaise longue loungeset

De chiase longue Belerive heeft een lekker lig gedeelte, waar je de hele dag op kan doorbrengen. Deze kan je ook in een linker of rechter opstelling kopen. Het is een 2-zits tuinbank + chaise longue. Deze heeft dan een breedte van 242 cm en een diepte van 165 cm.

 

RVS loungeset

RVS is een afkorting van RoestVast Staal. Dit metaal heeft een hoogwaardige uitstraling en komt luxe over. Het frame van de Belive loungeset is van RVS. Het voordeel is dat het niet doorroest en dus goed buiten kan blijven staan. Wat je wel kunt aantreffen is zwerf roest, ook wel vliegroest genoemd. Dit veeg je makkelijk weg met een doekje, waarbij het RVS zichzelf hersteld en weer mooi glimd. Met onderhoudsmiddelen zoals RVS protector, kun je vliegroest verminderen.

Teakhout

Het gebruikte teakhout vind je terug op de armleuning en rugleuningen van de loungeset of chaise longue. Ook op de 70 x 90 x H25 cm koffietafel, vind je een teakhouten tafelblad. Houd er rekening mee dat teakhout zal gaan vergrijzen, hierdoor matched hij mooi met de tuinkussens.

Tuinmeubel beschermhoes

Wil je graag je tuinmeubelen goed beschermen? Dan raden wij een tuinmeubel beschermhoes aan. Deze trek je binnen enkele seconden over je loungeset, waarbij je in de zomerperiode ook niet telkens met die kussens hoeft te slepen. Het beschermd je tuinmeubelen niet alleen tegen de regen, maar ook tegen: vogelpoep, UV-licht van de zon, bladeren van de bomen, sneeuw, troep uit de lucht en buurtkatten. Je hebt echt minder onderhoud aan je loungeset en hij blijft er langer als nieuw uit zien.

Tuinmeubel onderhoudsmiddelen

Voor de Garden impressions Belerive tuinmeubelen raden wij verschillende onderhoudsmiddelen aan. Met deze onderhoudsmiddelen hebben invloeden van buitenaf minder invloed op het RVS en teakhout en je tuinkussens. Het onderhoudsmiddel voor de tuinkussens zorgen ervoor dat ze weer meer waterafstotend zijn en minder goed vuil absorberen. Denk aan de onderstaande onderhoudsmiddelen voor de Belerive:

 • Teak shield of protector.
 • RVS cleaner & protector.
 • Fabric cleaner & protector.

Leuke bijpassende accessoires

Koop je de Garden Impressions loungeset Belerive, dan heb je een mooie verschijning op je terras staan. Ondanks zijn mooie looks, kun je altijd nog extra sfeer creëren met leuke accessoires. Hieronder enkele populaire tuinmeubel accessoire:

 • Hawaii zweefparasol.
 • Buiten vloerkleed.
 • Terrashaard.
 • Heater.
 • Moonlights terras verlichting.

Over het tuinmeubelmerk Garden Impressions

Garden Impressions is een Nederlands tuinmeubelmerk. Je krijgt dan ook standaard 2 jaar garantie en je bent verzekerd van een goede kwaliteit. Het productieproces vindt wel plaats in Azië, waarbij Nederlandse kwaliteitseisen gelden. Het is tevens 1 van de grootste merken in Europa, met meer dan 1000 artikelen in het assortiment. Door de grote productie, kunnen ze veel efficiënter en goedkoper produceren. Bij Garden impressions tuinmeubelen, is de prijs kwaliteit verhouding over het algemeen beter dan prijs vergelijkbare tuinmeubelen.

Meer informatie?

Heb je toch nog vragen, heb je specifieke wensen of zoek je een aanbieding op maat? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen je dan volledig informeren over de Garden Impressions Belerive.