Garden Impressions Springs loungeset

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Garden Impressions Springs

De Garden Impressions Springs is een 4-delige aluminium loungeset. Deze bestaat uit een 3 zits tuinbank, met een koffietafel en 2 comfortabele lounge tuinstoelen. Het aluminium frame is afgewerkt met een carbon black kleurige poedercoating. Zitten doe je op de comfortabele weerbestendige kussens, waar een water en vuilwerende coating op is aangebracht. Lees hieronder meer over de Garden Impressions Springs.

Over de Garden Impressions Springs loungeset

De Springs loungeset van Garden Impressions biedt plek aan 5 personen. Het is een onderhoudsvrije stoel - bank loungeset. Het comfort is goed door de ruim 12 cm dikke zitkussens en de schuin gepositioneerde rugleuning. De rugleuning loopt hierbij door tot aan je schouderbladen, wat het comfort enorm vergroot. Dit is dan ook een veel gehoord complimenten in de reviews.

Review: Garden Impressions Spring loungeset

Wij hebben de Garden Impressions Springs al uitgebreid getest en ook op beurzen is hij zeer goed ontvangen. Bezoekers zijn erg enthousiast over het heerlijke zitcomfort. De dikke zitkussens en de hoge rugleuning, worden hierbij opgemerkt. De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed en die verrast iedereen. Hij is volledig onderhoudsvrij en voelt sterk en degelijk aan.

  • Heerlijk zitcomfort.
  • Goede Prijs / kwaliteit verhouding.
  • Onderhoudsvrij
  • Voelt sterk en degelijk.
  • Alleen in het matt carbon verkrijgbaar.
  • Losse stoel of tuinbank is niet te koop, komt altijd als complete set.

Materialen

De gebruikte materialen op de Spring tuinmeubelen, zijn er maar 2. Dit zijn onderhoudsvrije materialen wat het erg makkelijk maak in het onderhouden van deze aluminium loungeset.

Aluminium frame

Het frame van de Springs is van aluminium. Aluminium is onderhoudsvrij, roest niet, is licht in gewicht en is dus ideaal voor tuinmeubelen. Dit aluminium frame is mooi afgewerkt met een carbon black kleurige poedercoating.

Weerbestendige tuinkussens

De tuinkussens op de Springs loungeset van Garden Impressions, waar iedereen zo enthousiast over is, zijn weerbestendig. Ze zijn behandeld met een coating, waarbij ze water en vuilafstotend zijn. Mocht dit in de loop der tijd afnemen, dan kun je ze opnieuw behandelen. De stok voelt prettig en zacht aan. Het is een ademende stof, waar wel erg prettig is op warme zomerse dagen. Het zijn weerbestendige tuinkussens, omdat er geen absorberende stoffen in zitten. Hierdoor kunnen ze prima tegen de regen.

 

Tuinmeubelonderhoud

De Springs vraagt geen onderhoud, door de gebruikte materialen. Wel raden wij aan om de tuinkussens op te bergen als je er geen gebruik van maakt. Hierdoor voorkom je dat ze sneller verkleuren door UV-straling van de zon. Ook adviseren wij om de kussens wel de tijd en ruimte te geven om te kunnen drogen, mochten ze lang in de regen hebben gelegen. De tuinkussens nooit voor een langere periode nat of in een vochtige omgevingen opbergen.

Tuinmeubel beschermhoes

Wil je gemak en niet telkens met die tuinkussens slepen? Koop er dan een tuinmeubel beschermhoes bij. Deze heb je binnen enkele seconden er overheen, waarbij je in de zomer de kussens op je loungeset kan laten liggen. Beschermhoes 70824 van Garden Impressions, pas hierbij goed.

Tuinkussen kist

Een andere goede accessoire voor de kussens van de Garden Impressions Spring loungeset is een opbergbox. Belangrijk is dat de tuinkussens droog zijn en blijven in deze kussenboxen, anders loop je het gevaar dat “het weer” in je tuinkussens gaat zitten. Houd er rekening mee, dat bij harde storm, soms water in de kist kan komen. Daarom na de storm altijd even de kussens in de tuinkussen kist controleren.

Garden Impressions loungeset Spring aanbiedingen

Aanbiedingen op de Garden Impressions Spring loungeset zijn er altijd. Wij geven al korting op de spring loungeset, omdat wij onze inkoopvoordeel korting, al direct van de verkoopprijs halen. Daarnaast zijn er altijd nog extra aanbiedingen te vinden. Heb jij ergens anders ook een aanbieding gezien, maar kun je hem online niet direct bij ons vinden, neem dan even contact met ons op. Ook zijn er leuke aanbiedingen te bedenken met bijpassende Garden impressions accessoires, zoals een: parasol, zweefparasol, buitenvloerkleed, terrashaard of buitenverlichting.

Garantie

Op de Garden Impressions loungeset Spring zit 2 jaar garantie. Dit is fabrieksgarantie en geldt voor de constructie van de loungeset. Mocht er dus een brandgaatje komen in je tuinkussens, dan is dit geen garantie. De levensduur van de Spring loungeset is zeer lang, aangezien het van sterk aluminium gemaakt is. Dit kan in weer en wind buiten blijven en vraagt geen onderhoud. Je zult dus vele jaren plezier beleven aan deze Garden Impressions loungeset Spring.

Over het tuinmeubel merk Garden Impressions

Garden Impressions is een Nederlands tuinmeubelmerk. Het heeft meer dan 1000 producten in het assortiment en de grootste loungeset collectie van Europa. Wij als tuinmeubel specialist verkopen Garden impressions tuinmeubelen graag, aangezien de prijs kwaliteit verhoudingen erg goed zijn, maar ook hun service en after sales service. Je maakt dan ook een goede keuze als je de Garden Impressions loungeset Spring koopt.