Ambassador

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Taste 4SO Ambassador tuintafel collectie

Het tuinmeubelen merk Taste 4SO heeft met de Ambassador tuintafel een warme eye catcher voor op je terras. Deze natural beauty geeft sfeer, stijl en gezelligheid aan je terras. Door de uitgebreide collectie, heb je altijd een geschikte tuintafel.

Tuintafel Ambassador collectie

Kies de tuintafel die past binnen jouw terras en stijl. Door de uiteenlopende modellen is er altijd wel een keuze die geschikt is voor jouw terras, balkon of patio:

  • 300 x 100 cm > 8 tot 10 personen.
  • 240 x 100 cm > 6 tot 8 personen.
  • 130 cm ronde tuintafel > 4 - 5 personen.
  • 120 x 70 x H55 cm koffietafel.

Mix & match het tafelblad en frame

Het leuke is dat je het teakhouten tafelblad en metalen frame los van elkaar besteld, welke samen tot 1 complete tuintafel samenkomt. Dit geeft je de mogelijkheid om de kleuren nog meer naar jouw smaak samen te stellen. Afhankelijk welk teak tafelblad je kiest, heb je de keuze uit de onderstaande frames:

  • Antraciet   > 240 & 300 cm.
  • Frost grey > 240 & 300 cm.
  • Teak         > 130 cm rond.
  • Antraciet   > 130 cm rond.
  • Boulevard antraciet > 130 cm rond.

Klasse 1 teakhouten tuintafel Ambassador

De Taste 4SO Ambassador teakhouten tuintafel, is van een klasse 1 teak. Dit is de beste en sterkte kwaliteit teak die te verkrijgen is. Deze teak tuintafel is dan ook een tafel welke bij goed onderhoud, je levenslang plezier geeft. Natuurlijke eigenschappen zullen blijven bestaan, daarom adviseren wij om in het voorjaar en najaar de tafel even te onderhouden.

Taste 4SO Ambassador tuinmeubelen collectie

Wij hebben de verschillende Ambassador tuintafels al gecombineerd met diverse tuinstoelen. Zo zijn de tuinsets een samenstelling van Taste & 4SO tuinstoelen met deze Ambassador tuintafel. Je bent uiteraard vrij om andere tuinstoelen te combineren met deze mooie Ambassador tuintafel van Taste 4SO.

5 jaar garantie

Je krijgt 5 jaar garantie op de Taste by 4 Seasons Ambassador tuintafels. Natuurlijke eigenschappen van het teak zijn uiteraard uitgesloten, daar is namelijk geen directe invloed op. Teak is een hardhout, wat uitstekend geschikt is voor outdoor en kan bij (weinig) onderhoud een levenlang mee gaan.

Taste 4SO Ambassador aaniedingen

Wij bieden altijd de beste aanbieding. Zo hebebn wij al enkele tuinsets samengesteld met een mooie korting. Deze sale artikelen zijn goedkoper en kun jij je voordeel mee doen. Heb jij een betere aanbieding of zelf een samenstelling gezien, gevonden of zelf samengesteld? Laat het ons weten, dan maken wij een offerte op maat met deze Taste 4SO Ambassador tuintafel.