Belair

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Taste 4SO Belair tuintafel

De Belair tuintafel van het tuinmeubel merk Taste 4SO is buitengewoon mooi! Het unieke design van het frame is een kunstobject en mag echt gezien worden. Je zou bijna je tuinstoelen ergens anders neerzetten, zodat het frame zichtbaar is. Er is gebruik gemaakt van klasse 1 teakhout, dit is de beste kwaliteit die je kunt krijgen. Het is een 6 tot 8 persoons tuintafel en heeft een lengte van 240 cm.

De Belair tuintafel

De kwaliteit is uitstekend door het klasse 1 teak van deze teakhouten tuintafel. De afwerking is fijnloze, met mooie rondingen en naadloze verbindingen. De rondingen, laten ook zien dat dit een tuintafel van klasse is. Combineer hem met mooie Taste 4SO tuinstoelen of die van 4 Seasons Outdoor. Die sluiten perfect aan, voor een sfeervol terras.

Afmetingen

 • 240 cm lengte.
 • 100 cm breedte.
 • 75 cm hoogte.

Details:

 • Klasse 1 teakhout.
 • 5 jaar garantie.
 • Natuur product, met natuurlijke eigenschappen.
 • Wij adviseren om jaarlijks onderhoud te plegen.

Top 3 Belair aanbiedingen

 • Belair tuintafel + 6x Flores tuinstoel van 4SO
 • Belair tuintafel + 6x Palma/ Swing van Taste 4SO
 • Belair tuintafel + 6x Valencia van 4SO

Hoe onderhoud ik een teakhouten tuintafel?

Teakhout kan een levenslang meegaan, mist het goed onderhouden wordt. Teak is een natuurproduct, waardoor invloeden van buitenaf, de kwaliteit van het hout kunnen beïnvloeden. Denk aan verkleuring, werking van het hout of vocht wat in de kern van het hout terecht komt. Met goed en regelmatig onderhoud, kan deze Belair teakhouten tuintafel een heel leven lang mee gaan. Wij adviseren om het teak 1x in maart en 1x in september te behandelen.

Teak onderhoudsmiddelen

Alle onderhoudsmiddelen zijn bij ons verkrijgbaar

 • Teak cleaner
 • Teak protector
 • Teak shield

Teak cleaner in een notendop: Dit maakt het teak schoon en zorgt ook dat eventuele mossen/ algen verwijdert worden.

 

Teak protector in een notendop: Dit is een soort olie, welke het teakhout verzadigt. Wanneer het teak verzadigd is, kan vocht niet meer doordringen in de kern van het teak.

 

Teak shield in een notendop: Moet je zien als een onzichtbare regenjas. Vet, regen, jam, brood kruimels etc. wordt tegengehouden door deze onzichtbare beschermlaag. Waardoor viezigheid niet in het hout kan treden.

Natuurlijke eigenschappen

Op onze klantenservice pagina zie je een verwijzing staan naar materialen. Hierin staat een verwijzing naar alles over teak/ teakhout. Hierin lees je alles over teakhout en over de eigenschappen van dit materiaal. Omdat het een natuurlijk product is, kan er geen 5 jaar garantie gegeven worden op deze natuurlijke eigenschappen. Elke teakhouten plank is tenslotte uniek en kan een andere werking hebben door klimaat, zon, temperatuur, vocht, vuil en gebruik.

Wil je deze Belair tuintafel aanbieding kopen?

De Taste 4SO tuintafel Belair is enorm populair. Wij adviseren daarom ook, om deze tuintafel vroeg te bestellen, want voor je het weet is de voorraad op en kom je op de wachtlijst. Is die nu tijdelijk uitverkocht, neem dan contact met ons op. Wij zetten je dan op de wachtlijst. Zodra de nieuwe voorraad binnen is, wordt deze direct naar je verstuurd.

De Belair tuintafel in het echt bekijken?

De Taste 4SO tuinmeubelen van de Benelux staat in Naarden, aan de Amsterdamsestraatweg 7B. Hier staat een groot deel van de tuinmeubelen collectie. Kom je specifiek voor de belair, informeer dan eerst naar de actuele showroommodellen.

Meer foto’s en video’s van de Belair tuintafel

Wij willen je graag helpen door je een zo realistisch mogelijk beeld te geven van deze mooie tuintafel? Wij kunnen je nog extra beeldmateriaal toesturen of meer informatie vertellen over de Belair. Neem hiervoor even contact met ons op en laat weten wat je wensen zijn.