Taste 4SO Cruz Cozy Dining

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Taste 4SO Cruz lounge dining set

De Taste by 4 Seasons Cruz Cozy Dining set is een loungeset voor het hele gezin. Met een zithoogte van 45cm zit hij ongeveer net zo hoog als een tuinset. De Cruz wordt veel gekocht door jonge gezinnen en door de oudere doelgroep. 

Taste 4SO Cruz Cosy Dining set

Wie koopt de Cruz cosy dining?

Jonge gezinnen kunnen leuk met alle kinderen comfortabel eten, drinken, spelen en tevens genieten van het mooie weer. Daarom is die in deze doelgroep zo populair. Bij ouderen gaat het om het zitcomfort. Je zit iets hoger, je kunt makkelijk opstaan en de rugleuning is hoger.

De Cruz lounge dining is super gezellig

De Taste 4SO Cruz lounge dining set koop je eigenlijk nooit voor jezelf. Hij biedt zoveel zitplek en gezelligheid, dat je makkelijk vrienden, familie uitnodigt om gezellig te eten en te borrelen. Ook een spelletje spelen op deze tafel is erg leuk. Je kunt nog makkelijk tuinstoelen aan schuiven of een sportbank, waardoor je van 5 naar 7 a 8 zitplekken gaat! Hoe leuk is dat.

Design en kwaliteit in 1 prachtige loungeset - tuinset

De Taste by 4 Seasons Cruz is een kruising tussen een loungeset en een tuinset. Hierbij heeft hij het beste van 2 werelden. Het mooie design en comfort van een loungeset en het praktische karakter van een tuinset. De afwerking is dan ook erg mooie van deze Cruz. het is 1 van de weinige lounge dining set, welke is afgewerkt met rope.

Rope lounge dining set

Rope is touw en onderhoudsvrij. Dit touw zit om een sterk en onderhoudsvrij aluminium frame. De afwerking hiervan is prachtig en de Cruz is dan ook 1 van de eerste lounge dining sets, welke afgewerkt is met dit mooie touw. Rope tuinmeubelen zijn de trend en hiermee loopt Taste by 4 Seasons nu dus voorop, in de lounge dining sets.

Olefin all weather kussens

de kwaliteit vind je niet alleen terug in het rope of het aluminium frame, maar vooral ook in de tuinkussens. Deze bepalen of je lounge dining set lekker zit of niet. Taste 4SO is zeer sterk als het gaat om kwaliteit en comfort. Ze gebruiken hier dan ook goede materialen voor. Zo zijn de kussenhoezen van een all weather kwaliteit voor het gebruik van Olefin stof. Het lekkere zitcomfort komt door het gebruik van Dracon in combinatie met Quickdry foam. Het resultaat is dat je mooie kussens houdt, met een mooi volume voor vele jaren lang.

5 jaar garantie

Wat nog meer uniek is aan deze geweldige cozy dining cruz, is dat hij komt met 5 jaar garantie. Taste by 4 Seasons is 1 van de weinige tuinmeubelmerken die 5 jaar garantie geeft. Dit kunnen zij doen, doordat zij hoogwaardige materialen gebruiken, een hoog afwerkingsniveau hebben en het maken in hun eigen fabriek. Van A tot Z is de kwaliteit bekend en is er controle over deze kwaliteit. Taste 4So koop je dus voor vele jaren en daar heb je heel veel plezier van.

Over het tuinmeubelmerk Taste 4SO

Taste by 4 Seasons, ook wel afgekort Taste 4SO is 1 van de betere tuinmeubelmerken. het is een Nederlands tuinmeubel merk wat al vele jaren bestaat. Vader op zoon heeft het overgenomen en is een voorbeeld voor meerdere andere merken in de branche. Uniek is dat ze hun eigen fabriek hebben. Hierdoor zie je en merk je dat de kwaliteit goed is, de gebruikte materialen van een hoge kwaliteit zijn en de service uitstekend is. Wil je goede tuinmeubel en vind je de Cruz cosy dining - lounge dining set leuk, dan is dat een goede koop.