Meridien

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Taste by 4 Seasons Meridien loungeset, is een prachtige tuinbank. het frame van Meridien bestaat uit 2 materialen: teak en aluminium. Onder de zitkussens vind je daarbij nog textileen, voor een beter zitcomfort. De ronde vormgeving, geven dit strakke design een zacht karakter, welke past bij het warme teakhout.

Over de Meridien loungeset

De meest gekochte tuinset opstelling van de Meridien, is de hoek loungeset + koffietafel. Deze opstelling biedt plek aan 5 personen en komt met 6 rugkussens. Deze hoek loungeset meet: 245 x 245 cm. Je kan deze nog extra uitbreiden met een 1-zits center element. Dit element vergroot je Meridien tuinmeubel met 65 cm en 1x zitplek.

Materialen:

De Meridien van Taste 4SO bestaat uit aluminium en teak. Aluminium is onderhoudsvrij, teak niet. Wij adviseren een teak protector of een teak shield, welke ook bij ons verkrijgbaar is. Dit beschermt het teakhout tegen het vocht, mos aangroei en viezigheid. Het teak is wel klasse 1 teak, de beste kwaliteit die je kan krijgen.

Tuinkussens:

De tuinkussens op de Meridien van Taste by 4 Seasons zijn van een olefin kwaliteit. Olefin kussens zijn UV-bestendig, kleurvast, vuil- en weerbestendig. De stof is ook nog eens beperkt waterafstotend. Olefin is ademend en een zeer hoogwaardig outdoor materiaal. Consument prijzen deze prettige stof, aangezien het prettig en zacht aanvoelt.

Taste by 4 Seasons Meridien loungeset

Meridien: 5-Delige modulaire loungeset

De Meridien loungeset van Taste 4SO is een 5-delige loungeset, welke volledig modulair is. Je kan deze loungeset dus als een soort lego stenen precies samenstellen, hoe jij hem wilt hebben. Hierbij bouw je met de 5 onderstaande tuinmeubel elementen:

 1. 2-zits tuinbank rechts
  83 cm hoogte
  165 cm breedte
  80 cm diepte
  40 cm zit hoogte
  55 cm zit diepte
  15 cm kussen dikte

 2. 2-zits tuinbank links
  83 cm hoogte
  165 cm breedte
  80 cm diepte
  40 cm zit hoogte
  55 cm zit diepte
  15 cm kussen dikte

 3. 1-zits center element
  83 cm hoogte
  65 cm breedte
  80 cm diepte
  40 cm zit hoogte
  55 cm zit diepte
  15 cm kussen dikte

 4. Hoek element
  83 cm hoogte
  80 cm breedte
  80 cm diepte
  40 cm zit hoogte
  55 cm zit diepte
  15 cm kussen dikte

 5. Koffietafel
  27 cm hoogte
  79 cm breedte
  79 cm diepte

Over Taste 4SO

Taste 4SO maakt al meer dan 25 jaar tuinmeubelen. Taste 4SO tuinmeubelen onderscheiden zich in prijs, kwaliteit en design. Dit gebeurt op een slimme manier, waarbij essentiële onderdelen van A-kwaliteit zijn. Frame diktes van Taste by 4 Seasons zijn 2x dikker dan de standaard, namelijk van 1.7 mm dik aluminium. Doorgaans vindt je in de markt 0.9 mm terug. Het teakhout is klasse 1 kwaliteit, is eerst gedroogd en daarna pas verwerkt. De kussens hebben een Olefin stof, welke kleurvast is en de vulling is van een materiaal die op langer termijn zijn volume behoudt. Simpele dingen, welke meer plezier geven bij het gebruik en een langere levensduur garanderen.

Garantie: 5 jaar

5 jaar garantie krijg je op de Meridien van Taste 4SO en dat zit standaard op alle tuinmeubelen van Taste by 4 Seasons. Ook de after sales en reserve onderdelen zijn goed voor elkaar. Het is een prettig tuinmeubelmerk om te verkopen, mede omdat dit soort dingen goed geregeld zijn. Hierbij is ook het percentage productie fouten, nihil en dat maakt Taste 4SO een sterk tuinmeubelmerk.

Taste 4SO Meridien loungeset