Montigo

De Taste 4SO Montigo loungeset is een synoniem voor: comfortabele loungeset of stoel bank loungeset. Er zijn maar weinig tuinmeubelen die kunnen tippen aan het zitcomfort van de Montigo. De zachtheid van het zitcomfort is onevenaarbaar en de hoogte van de rugleuning zorgt voor een goede steun boven in je rug. De Taste by 4 Seasons Montigo is 1 van de tuinmeubelen, waarbij je blindelings kan zeggen, ja deze loungeset zit lekker.

Over de Taste 4SO Montigo

De Montigo loungeset van Taste 4SO heeft een sterk en onderhoudsvrij frame van aluminium, welke is afgewerkt met een sterke matt carbon powder coating. De armleuningen zijn versiert met teakhout, welke een warme en sfeervolle uitstraling geven aan deze moderne tuinset. De kussens, welke gevuld zijn met een combinatie van Quick dry foam en Dracon, hebben een kussenhoes van Olefin kwaliteit. Dit is een weerbestendig materiaal en is daarbij kleurvast en UV-bestendig. De stof is ademend en voelt ook prettig aan als je er met blote benen op zit. Wat zeggen anderen over de Taste 4SO Montigo.


Taste by 4 Seasons Montigo loungeset

Review van de Taste 4SO Montigo

De Taste 4SO Montigo tuinmeubelen zijn qua comfort allemaal gelijk aan elkaar, zowel de loungeset als de stoel bank combinatie. De reviews hieronder gelden dus voor de complete Montigo serie.

+ Geweldig zitcomfort.
+ Zeer prettige stof van de kussens.
+ Hoogwaardige afwerking.
+ Modern strak design.
+ 5 jaar garantie.
+ Veel uitbreidingsmogelijkheden.

- Alleen te bestellen in de kleur matt carbon.
- 3-zits bank komt altijd in combinatie met 2 stoelen.

Waarom de Taste 4SO Montigo kopen ?

Waarom kopen mensen de Taste by 4 Seasons Montigo loungeset. Wat is de reden, wat heeft ze overtuigd om juist deze loungeset te kopen? Wij geven 3 redenen, waarom je kiest voor de Montigo van Taste 4SO:

 1. Design: Het uiterlijk is het eerste wat je ziet en dat is een belangrijke factor. De moderne lijnen in combinatie met modern materiaalgebruik. Het detail met teak op de armleuning is tevens functioneel, aangezien de armleuning minder warm wordt.
 2. Comfort: De Montigo heeft een ongekend lekker zitcomfort. Je wordt omarmd wanneer je plaats neemt en het liefst breng je de hele dag door in je tuin op je terras in deze loungeset of tuinstoel bank combinatie. Kies je voor comfort, dan is dit de tuinbank of loungeset die je moet kopen.
 3. Gemak: De Taste 4SO Montigo heeft een aluminium frame, welke onderhoudsvrij is. Je kan deze tuinbank in weer en wind buiten laten staan. Het enige wat je eventueel moet doet, is de teakhouten armleuning 1x per jaar even behandelen met een teak protector.
Taste by 4 Seasons Montigo stoel bank loungeset

Afmetingen en details

De Montigo van Taste by 4 Seasons komt altijd met 5 jaar garantie en bestaat eigenlijk uit 2 series:

 • Een tuinbank met 2 tuinstoelen.
 • Een hoek loungeset.

Hierbij heb je 6 tuinmeubel elementen welke bestelbaar zijn.

 1. Tuinbank + 2 lounge tuinstoelen
  80 x 190 cm LxB tuinbank.
  80 x 70 cm LxB lounge stoel.
  82 cm hoogte
  41 cm zithoogte.
  56 cm zitdiepte.
  65 cm armleuning hoogte.

 2. Koffietafel
  36 cm hoogte
  60 cm lengte
  100 cm breedte

 3. Koffietafel
  35 cm hoogte
  70 cm lengte
  70 cm breedte

 4. 2-zits tuinbank link of rechts
  80 cm lengte
  135 cm breedte
  82 cm hoogte
  41 cm zithoogte.
  56 cm zitdiepte.
  65 cm armleuning hoogte.

 5. 1-zits center element
  80 cm lengte
  65 cm breedte
  82 cm hoogte
  41 cm zithoogte.
  56 cm zitdiepte.

 1. Hoek element
  80 cm lengte
  80 cm breedte
  82 cm hoogte
  41 cm zithoogte.
  56 cm zitdiepte.

Garantie

Je krijgt 5 jaar garantie op Taste by 4 Seasons tuinmeubelen. Taste 4SO maakt al meer dan 25 jaar tuinmeubelen en heeft zijn eigen fabrieken. het is een Nederlands tuinmeubelmerk, welke prijs en kwaliteit zeer belangrijk vinden. 5 jaar garantie is erg lang, als je bedenkt dat 1 a 2 jaar gebruikelijk is in tuinmeubelland.


Taste by 4 seasons hoek loungeset small