Taste 4SO Nostra loungeset

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Taste 4SO Nostra loungeset

De Taste 4SO Nostra loungeset is een heerlijk hoek tuinbank. Je kunt hem zelf modulair samenstellen, waardoor je hem kan aanpassen aan de grootte van je tuin, terras, balkon of dakterras. De Nostra heeft een aluminium frame en is afgewerkt met klasse 1 teakhout. Hier bovenop vind je de dikke all weather kussens van het hoogwaardige en UV-bestendige Olefin materiaal.

Zelf je loungeset Nostra samenstellen?

Wil je hem zelf samenstellen, dan is dit geen enkel probleem. Je hebt namelijk 5 elementen welke je universeel met elkaar kan koppelen. Dit kan door simpele koppel elementen, waardoor je loungeset alles als 1 geheel vast staat. Je hebt de keuze uit de 5 onderstaande Taste 4SO Nostra loungeset elementen:

  • 2-zits bank rechts (90990).
  • 2-zits bank links (90991).
  • Midden element (90992).
  • Hoek element (90993)
  • Koffietafel (90994).

Taste 4SO Nostra loungeset

Taste 4SO Nostra loungeset aanbieding kopen?

Wil je de Taste 4SO Nostra loungeset kopen en een leuke aanbieding? Kijk dan naar onze loungeset opstellingen, welke wij al voor je hebben samengesteld. Deze zijn goedkoper en voorzien van een mooie korting. Deze voordelige actie loungesets kun je ook nog uitbreiden als je dit wilt. Heb jij een aanbieding, laat het ons weten. Wij zullen dan je loungeset korting op maat berekenen je een mooie aanbieding toesturen inclusief de extra dingen die je wilt. Wil je de kwaliteit van Taste 4SO beleven, kom dan naar onze tuinmeubelenwinkel. Ook daar vind je nog meer aantrekkelijke aanbiedingen.

Platform loungeset

Het frame is volledige van aluminium en heeft aan weerszijde een platform. Dit platform is ingelegd met klasse 1 teakhout. Ook op de bijpassende koffietafel, vind je dit teakhout terug. Onder de all weather zitkussens vind je een textielen vlak in het aluminium frame. Dit zocht voor meer demping en een veel lekkerder zitpositie. Wat deze set zo mooi maakt is het eigenzinnige frame wat op strakke schuinstaande poten staat. Hierbij vind je aan de onderzijde een schuine afloop. Design zit hem in de details.

5 jaar garantie

Op alle tuinmeubelen van Taste by 4 Seasons zit 5 jaar garantie. Ook op deze mooie Nostra loungeset zit deze 5 jaar garantie. De gebruikte materialen zijn van een zeer goede kwaliteit en dat komt de levensduur ten goede. Taste 4SO weet dit ook en geeft daarom een garantietermijn van 5 jaar.

Taste 4SO Nostra loungeset

Hoe onderhoud je de Nostra

Heel simpel, omdat je eigenlijk haast geen onderhoud er aan hoeft te plegen. Het enige wat ik zou aanraden is om het teakhout regelmatig te behandelen met een teak shield of een teak protector. Hierdoor hebben mossen, algen, vocht en andere invloeden van buitenaf, geen negatieve invloed op het teakhout. Teak hout is een hardhout en kan dus goed langdurig zonder onderhoudsmiddelen buiten blijven. Echter als je zuinig bent op je tuinmeubelen en er echt heel lang van wilt genieten, geven wij het advies om 1 a 2x per jaar, het te behandelen met een teak protector of een teak hield.

Leuke bijpassende accessoire erbij kopen?

De Taste 4SO Nostra loungeset is al mooi van zichzelf natuurlijk. Wel kun je nog meer sfeer creëren in je tuin, op je terras, balkon of dakterras. Dit kan op verschillende manieren. veel gekochte accessoires voor bij de Nostra loungeset zijn:

Over het merk Taste 4SO

Taste 4SO is een Nederlands tuinmeubelmerk. Het is een vader op zoon bedrijf, welke al meer dan 25 jaar bestaat. Met eigen fabrieken in Azië weten zij een continue hoge kwaliteit te leveren. Daarom krijg je ook standaard 5 jaar garantie. Taste 4SO is dan ook 1 van de weinigen die zolang garantie geeft. Dit geeft dan ook wel aan dat de kwaliteit, service en levensduur erg goed is van Taste 4SO tuinmeubelen.

 

Wil je meer weten over dit merk of over de Taste 4SO Nostra loungeset neem contact met ons op.