1164081127067446
 • Laagste prijsgarantie
 • Snelle levering

Taste 4SO Omega loungeset

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Taste 4SO Omega loungeset

De Taste by 4 Seasons Omega loungeset is een combinatie van een 2.5 zits tuinbank, met 2 lounge tuinstoelen. Optioneel kun je hier nog los een koffietafel bij kopen. Deze living set heeft krachtig design met mooie rondingen. Het zitcomfort is uitmuntend te noemen, door de heerlijk zitkussens, de textielen voering in het frame en de goede hoogte van de rugkussens.

Review: Omega loungeset

De Taste 4SO Omega loungeset is al uitvoerig getest en getoont op tuinmeubel beurzen. Wat zegt het publiek over deze loungeset? 

 • Zeer lekker zitcomfort.
 • Lekker modern
 • Leuk dat hij in 2 kleuren te koop is.
 • Mooie open uitstraling.
 • Fijne stof van de kussens.
 • 5 jaar garantie groot pluspunt.
 • All weather kussens lekker makkelijk.
 • Onderhoudsvrije loungeset, heerlijk!
 • Nadeel dat je de bank en stoelen niet los kunt bestellen.

Taste 4SO Omega loungeset 

Wat je toch wel het meeste hoort en waar mensen echt verbaast over zijn, is het heerlijke zitcomfort. De Omega zit zo lekker zacht, de rugleuning geeft een heerlijke steun en hij zit echt perfect. Jammer genoeg is hij er niet als hoek loungeset. Voor dat argument raden wij vaak de Mauritius aan. Leuk dat hij er in 2 kleuren is, namelijk de Omega in het matt carbon (90995) en in het wit (90997). In 1 zin: de Omega is een onderhoudsvrije stoel - bank loungeset, met een uitmuntend comfort.

Aluminium loungeset

Het voordeel van een aluminium loungeset is dat je geen onderhoud hebt en dat de kwaliteit ook niet minder wordt in de loop der jaren. Je kunt hem het hele jaar buiten laten staan, zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Ideaal voor iemand die een loungeset zoekt, waar die niet naar om hoeft te kijken.

All weather kussens

De Taste by 4 Seasons Omega loungeset is uitgerust met all weather kussens. Dit betekend dat ze UV- en regen bestendig zijn. Bij lichte regen, kun je de druppel er zo vanaf vegen. Bij lange en of harde regen kan de druppel er doorheen komen. Door het quickdry foam, zal de druppel snel door de vulling heen trekken en drogen de kussen sneller. Door deze hoogwaardige materialen, voelen de tuinkussens lekker zacht aan, zijn ze ademend en is het plezierig om met blote benen in de zon plaats te nemen op deze loungeset.

5 jaar garantie

Je krijgt 5 jaar garantie op alle tuinmeubelen van Taste 4SO. Dit zegt veel over een tuinmeubelmerk. Ook op deze mooie Taste 4SO Omega loungeset krijg je 5 jaar garantie. 

Taste 4SO Omega loungeset wit

Leuke bijpassende accessoire erbij kopen?

De Taste 4So Omega loungeset is een mooie moderne verschijning, maar het terras en de loungeset wordt vaak nog aangekleed met leuke bijpassende accessoires. Hieronder een lijst van de meest gekochte accessoire bij deze Omega loungeset van Taste by 4 Seasons.

Over Taste 4SO

Taste 4SO is een Nederland tuinmeubelmerk, wat van vader op zoon is doorgegeven. Met vele jaren ervaring hebben, weten zij meerdere prijzen in de wacht te slepen met hun tuinmeubelen. De prijs/ kwaliteit verhouding is erg goed, zeker met de 5 jaar garantie die ze geven. Afwerking is goed en de materialen zijn hoogwaardig en zorgvuldig gekozen in het hele assortiment.

 

Wil je Taste by 4 Seasons tuinmeubelen ervaren, kom dan naar onze winkel. ben je helemaal overtuigd, bestel dan deze Taste 4SO Omega loungeset makkelijk hier online.