Opera

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Taste 4SO Opera

De Taste 4SO Opera tuinmeubelen zitten heerlijk, hebben een mooie design en komen met 5 jaar garantie. Je kunt hem als living set / loungeset kopen en als losse tuinstoel. Daarbij is het zitcomfort van de living set / loungeset geweldig. De dikke kussens geven zeer veel comfort. De tuinstoelen zitten ook heerlijk en in echt zijn ze nog veel leuker en mooier dan je op internet kunt zien. Mocht je twijfelen, neem contact met ons op en vraag of je hem kunt bewonderen in onze winkel.

Taste 4SO Opera living set - loungeset

Om met de Opera loungeset te beginnen. Deze set bestaat uit 3 elementen welke je zelf kunt samenstellen. Zo kun je dus zelf bepalen hoe groot of kleine je stoel bank loungeset gaat worden. Kies je alleen voor de lounge-stoel of neem je de 3-zits tuinbank erbij?

Taste 4SO Opera loungeset

Zitcomfort

In alle gevallen kan ik garanderen dat je voortreffelijk zit. Op de Opera living tuinmeubelen vind je namelijk ontzettend goede zit en rugkussens. De zitkussens zijn onder andere gevuld met het materiaal Dracon. Dit is een hoogwaardig materiaal die je lichaamsdruk absorbeert, verdeeld en daardoor heen heerlijke zachte demping geeft. Een zeer groot pluspunt is, dat dit materiaal ook op de langer termijn zijn volume behoudt en je tuinkussens dus mooi gevuld blijven.

Rugkussens

De rugkussens omarmen je en zorgen voor steun tot op schouderhoogte. Dit zorgt voor een heerlijke ontspannen zit. Bij veel loungesets vind je lage rugkussens, omdat dit qua design mooier is. Echter wil je echt lekker zitten, dan moet je een hoge rugleuning hebben.

Complete Taste 4SO Opera living serie

Deze serie bestaat uit de onderstaande 3 elementen

  • 3-zits tuinbank (167 cm breed)
  • Lounge fauteuil.
  • Voetenbank.

Taste 4SO Opera tuinstoelen

De Taste by 4 Seasons Opera tuinstoelen zijn mooi. In het echt zijn ze nog mooier dan op internet. Ze zijn aantrekkelijk geprijsd, waarvoor je een hele goede, mooie en vooral ook lekker zittende tuinstoel voor terug krijgt. Het open gevlochten wicker, geeft hem echt zijn unieke karakter. Het is voor de zomer tevens lekker luchtig. Op het zitvlak vind je een zitkussentje, voor meer comfort.

Afmetingen

87 cm hoogte.

61 cm breedte.

63 cm diepte.

48 cm zithoogte.

47 cm zitdiepte.

65 cm armleuning hoogte.

Taste 4SO Opera tuinstoelen

Aluminium frame

Zowel de tuinstoelen als de loungeset tuinmeubelen, hebben een sterk aluminium frame. Dit frame is bewerkt met een antracietkleurige poedercoating, zodat dit beter past bij het vlechtwerk. Aluminium heeft als voordeel dat het niet roest, sterk is en ook nog lekker licht. Je tuinstoel aanschuiven is dan ook zo gedaan.

Wicker vlechtwerk

De Taste by 4 Seasons Opera tuinmeubelen, behoren tot de wicker tuinmeubelen. Deze vlechtwerk tuinmeubelen zijn gemaakt van kunststof wicker draden. Die zijn om een aluminium frame gevlochten. In het geval van de Opera is dit ook nog eens gedaan in een speciaal patroon. Alleen de ervaren vlechters in de fabriek, kunnen deze techniek toepassen. Vlechtwerk tuinmeubelen worden allemaal met de handgemaakt, omdat geen enkele machine dit kan doen.

Taste 4SO Opera wicker tuinstoel

Garantie:

Op alle tuinmeubelen van Taste by 4 Seasons zit 5 jaar garantie. 5 Jaar garantie zie je weinig bij tuinmeubelmerken. Dit betekend dan ook dat je weet dat de Opera tuinmeubelen van Taste 4SO van een zeer goede kwaliteit zijn.

Over het merk Taste by 4 Seasons

Taste by 4 Seasons, wordt ook wel afgekort naar Taste 4SO. Het is een Nederlands tuinmeubel bedrijf wat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in de buitenmeubelen. Het is van vader op zoon gegaan en een toonaangevend merk in de branche. Uniek is dat zij hun eigen fabriek hebben, waar hun tuinmeubelen geproduceerd worden. Hierdoor kunnen zij ook de kwaliteit beter garanderen en dus die 5 jaar garantie geven. Wil je goede tuinmeubelen en je vindt de Taste 4SO Opera mooi, dan koop je iets goeds, waar je jaren plezier van gaat hebben.