Portofino

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Taste 4SO Portofino loungeset is in 2019 introduceert. Hij is geïnspireerd op de Ocean van Taste 4SO tuinmeubelen welke in 2017 op de markt kwam. De Portofino is verder doorontwikkeld en vervaardigt van hoogwaardig aluminium en klasse 1 teakhout. De naam Portofino komt uit de Riviera in Italië. Een zonnige vakantie bestemming en dat beleef je ook als je plaats neemt in deze heerlijke hoek loungeset. Zeer comfortabele kussens, welke je helemaal laat ontspannen, dat beleef je in de Portofino loungeset.

Over de Taste 4SO Portofino

De Portofino van Taste 4SO is een 4-delige hoek loungeset. Taste 4SO is een tuinmeubelmerk wat al meer dan 25 jaar tuinmeubelen maakt. Hierdoor weten ze precies wat belangrijk is bij een loungeset en dat merk je. De gebruikte materialen: aluminium, teak en de olefin kussens zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit vind je terug in het garantietermijn van 5 jaar, wat erg lang is voor outdoor tuinmeubelen.

Specificaties

 1. Hoek loungeset opstelling
  244 x 244 cm L x B hoekopstelling
  75 cm hoogte
  84 cm diepte
  35 cm zit hoogte
  53 cm zit diepte
  15 cm kussen dikte

 1. 2-zits tuinbank links
  75 cm hoogte
  160 cm breedte
  84 cm diepte
  35 cm zit hoogte
  53 cm zit diepte
  15 cm kussen dikte

 1. 2-zits tuinbank rechts
  75 cm hoogte
  160 cm breedte
  84 cm diepte
  35 cm zit hoogte
  53 cm zit diepte
  15 cm kussen dikte

 1. Koffietafel/ hocker
  35 cm hoogte
  76 cm breedte
  76 cm diepte
  15 cm kussen dikte

Review Taste 4SO Portofino loungeset

Wat zeggen anderen over de Portofino van Taste by 4 Seasons? Wij hebben veel mensen die deze loungeset even testen, voor ze hem kopen en daarbij vragen wij altijd wat ze positief vinden aan deze loungeset en wat ze er minder positief vinden.

Hieronder een opsomming:

+ Heerlijk zitcomfort.
+ Prettig stof van de kussens.
+ Mooi design, hoge afwerking.
+ 5 jaar garantie.
+ Alle kussens kan je open ritsen.
- Uitbreidingen zijn beperkt.
- Geen losse lounge stoel beschikbaar in de Portofino serie beschikbaar.

Taste by 4 Seasons Portofino loungeset

Algemene meningen over de Portofino loungeset

Zitcomfort
Het zitcomfort daar scoort deze loungeset veel punten. Ook de olefin stof die deels waterafstotend is, krijgt veel complimenten. Deze Olefin stof van de tuinkussens voelt zacht en prettig aan. Olefin is tevens ademend, UV-werend en weerbestendig. Het zitcomfort wordt vergroot door de textileen zitting in het frame. Een simpele oplossing, welke het comfort enorm verbeterd. Iets wat concurrenten vaak niet hebben en daardoor steviger zitten.

Afwerking
Een ander punt is de afwerking van de tuinmeubelen. Lasnaden zijn mooi weggewerkt, de powder coating is perfect en het teakhout is zeer mooi en naadloos aangebracht. Ook de constructie van de rugleuning en hoe je de tuinmeubel elementen met elkaar verbindt zijn goed doordacht, sterk en functioneren perfect. Hier merk je het echt verschil in kwaliteit met andere tuinmeubel merken.

Onderhoud

De Portofino loungeset van Taste 4SO bestaat uit aluminium, teak, olefin kussens en outdoor textileen. Aluminium, Olefin kussens en het outdoor textileen wat in het frame zit onder de kussens, hebben alle 3 geen onderhoud nodig, dus voor 95 procent is deze hoek loungeset onderhoudsvrij.

Teak tuinmeubelen onderhouden

Het teakhout wat je op deze Taste 4SO loungeset vindt is van de beste kwaliteit, namelijk klasse 1. Echter teak is een natuurlijk materiaal en dient behandeld en onderhouden te worden voor een langere levensduur. Teak tuinmeubelen onderhoud je het beste met een teak cleaner en daarna met een teak shield of teak protector. Met de cleaner maak je het teakhout vet, schimmel, algen en mos vrij. Daarna brengt je de teak shield of protector aan.

Tuinkussens opbergen

Alle tuinkussens op Taste by 4 Seasons tuinmeubelen zijn weerbestendig en kunnen prima een regenbui hebben. Ze zijn ook waterafstotend tot een bepaalde hoogte. Tuinkussens moeten wel altijd weer kunnen drogen. Blijven ze lang nat, meer dan 7 dagen, dan loop je het gevaar dat “het weer” in je kussens kan komen. Mocht je lang geen gebruik maken van je loungeset, berg de kussens dan droog op.

Beschermhoes

Voor de Taste 4SO Portofino loungeset bestaan ook beschermhoezen. Een loungeset beschermhoes heb je binnen 5 seconden er overheen en beschermen je kussens en loungeset tegen: regen, vogelpoep, UV-straling, troep uit je bomen en buurtkatten. Je hoeft niet telkens te slepen met alle kussens en is dan ook de ideale oplossing. Ga je op vakantie of is het seizoen over, berg dan wel de loungeset kussens droog op, op een droge locatie.

Over Taste 4SO tuinmeubelen

Taste 4SO tuinmeubelen onderscheiden zich in kwaliteit, gebruikte materialen, een garantietermijn van 5 jaar en een scherpe prijs. Taste by 4 Seasons maakt al meer dan 25 jaar tuinmeubelen en dat zie je terug in de slimme constructies en de gebruikte materialen. Taste 4SO tuinmeubelen hebben bijvoorbeeld een aluminium frame van ongeveer 1.7 mm aluminium, terwijl doorgaans in de markt 0.9 mm wordt gebruikt. Alle kussenhoezen zijn van Olefin kwaliteit, wat UV- en weerbestendig is, kleurvast en zacht aanvoelen. Alle lasnaden, naadloos en afgewerkt met een hoogwaardige powder coating. Simpele extra’s welke je bij andere tuinmeubel merken in dezelfde prijsklasse niet terug ziet en bij Taste 4SO tuinmeubelen er gratis bij krijgt.

Taste 4SO Portofino loungeset kopen?

Wil je de Taste 4SO Portofino loungeset kopen? Dan kan dit makkelijk online in onze webwinkel. Twijfel je nog, neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij je alles vertellen over de Portofino. Zoek je een Taste 4SO winkel, dan kan je ook bij ons terecht. Wij hebben altijd een selectie Taste 4SO tuinmeubelen in de winkel. Kom je specifiek voor de Portofino, neem dan eerst even contact met ons op. Bekijk op deze pagina makkelijk online de complete serie van de Taste 4SO Portofino loungeset.